FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Dworgian said: Vioxx said: QUESTHELPER yukle bır daha alt-tab yapmassın questlere bakmak ıcın sorunda çözülmüş olur. abi tiksiniorum onun okundan fln :D Ne oku abi ya oooooooo. Yani artık piyasada ayarı olmayan addonmu kaldı. Kaldır oku öyle kullan. Adamlar harbiden 30 tane ayar koymuşlar oraya, nasıl seviyorsan öyle oyna diye. Bende oktan tutta o karınca yoluna kadar hepsi kapalı. Sadece quest nerde onu ana haritadan gösteriyor. Küçük haritada bile birşey görülmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 neymis helperın oku bunun uboku . kulagına girsin o ok. hangi devirde yasıyon quest helperı kullanmıyon :D anlasıldı senın neden hala 80 olamadıgın :D bu arada ben en son defragımı wındows 95 zamanında atmıstım :D performans artısı oluyor mu bare. bende yarın marın atayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 AKINCILAR said: Efe cok inat insansin var ya :) Diger ayucuk Efeye havale ediyorum seni. Yav hangi secenek sorununuzu cözüyorsa onu uygulayin harbi ben baydim millete bu dogru su yanlis demekden. sana teşekkür ettim abi zaten önce "en az uğraştıran" çözümü denemenin nesi yanlış :( olmazsa defrag da yapcas tabeyki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 jonywayt said: ben en son defragımı wındows 95 zamanında atmıstım :D performans artısı oluyor mu bare. bende yarın marın atayım :D ahhahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 virüs programım yoktur. hıcbır uptade yapmam defrag yapmam. c: hdd dem her gun azına kadar dolar :D hdd alacam zaten 750 gb doldu off. su iso ile patrition alan programla halletmem lazım olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 efe tmm topicle alakan yok gider misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yoo bendede problem var fps 75 uzerı cıkmıyor nedendır :D alt tab flan war mı bu ya acc dussun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 FPS diyor 75 diyor adam, 7.5 fps görüyorum dalaranda ben lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 o dalga geçioda benim dalaranda 40 fln genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 jonywayt said: yoo bendede problem var fps 75 uzerı cıkmıyor nedendır :D alt tab flan war mı bu ya acc dussun :P vertical sync'i kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 dalaran neresıdır yav. ben daha 33 lvl im :D bu arada aq40 twin yolu x800 gto p4 1.8 varken trash temızlerken makına takılmasın dıye yere bakıyordum ama hala 2 fps ıle oynuyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 toggie said: jonywayt said: yoo bendede problem var fps 75 uzerı cıkmıyor nedendır :D alt tab flan war mı bu ya acc dussun :P vertical sync'i kapat. mudur desktop ayarından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 efe 75 fps üstüne çıkmıo derken ciddi misin? eger ciddiysen oyun içinde vsync var onu ordan kapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 o sorun bende de oluyor ancak oyunu kapatıp açarsan düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 düzelio tabii de artık ona gerek yok orda denildigği gibi desktop refresh rate i 60 da bıraktım oyunun içinde vsynch i kapadım refresh rate i 75 e maxladım normalde oyunda kamerayı çevirince bile 15 10 a kadar düşen fps normal seviyesinde. deminden beri 5 6 alt tab yaptım çakılma yok update 1: windowed mode açmak ve onu max yapmak da hem oyunu full screen görüntüsünde oynamayı hem de alt tab geçişini hiç kasmadan yapmayı sağlıo :D ...msg will be updated... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 /console maxfpsbk 0 (sıfır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 defaultu ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 valla desktop refresh rate ve oyun refresh rate i farklı olunca bi de oyunu windowed maximized açınca ne takılma ne zorlanma ne crash hiç bşey kalmadı oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben de mapi acıp questhelper'ı hide yapınca 2 kat farketti fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redomen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 carbonite quest kullan alt tab yapma çok kolay bi çözüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 aynı sorun bende de var. şu defrag bi bitsin hele refresh rate i bende değiştireyim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 defrag sux refresh rate ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar