wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Selam arkadaşlar Sorularım sunlardır: 1.Sphere Server da neden türkce karakter kullanamıyoruz ( Örn:İ-ş-I) Bu tür karakterler neden cıkmıyor...!!!Cıkıyorsa Aylaları nerden hallediliyor... 2.Sphere Server da Bazı Yerlere Spawn koyuyorum Fakat nedense Server Save Alıp kapattıgım da O spawnlar kayboluyo .Allshow komutunu kullandıgımda se gozukuyorlar bunu nedeni nedir acaba yada düzeltme teknikleri nelerdir...!!! Herkese Tşk Ederim Şimdiden...!!!
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 1- win98 uzerine kurdugunuz sphere turkce karakterleri desteklemez. (yolları var ama bilmiyorum) 2000(3) yada xp yi tecih ediniz. 2- axisten koyarsanız sorun yaşamazsınız. attr ayarlarında bir sorun yasıyorsunuz. 3- .gm 1 yapınız. o sector a cıkıp girdikten sonra tekrar görebilirsiniz.[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Tctip once tşk ederim. Şimdi spawn olayına bakacak olursak ben o spawn olayını axis le yapıyorum ama genede gözükmüyo zati devamlar .gm komutu actır ben de Başka nedenler olabilirmi acaba...!!!
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 normalde axis kendi attr yazar ama seninki yazmıyor olabilir. attrlerini axisden kendin ayarlamanı öneririm. static ve newer movable yapman yeterli olcaktır. .gm konusunda ısrarlıyım baska türlü aklıma gelmiyor account plevelin da varsa baska türlü olması lazım.[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tamam olabilir saol dediklerini harfi harfine denicem...!!!
Öne çıkan mesajlar