Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Selamlar, şuan elimde bi n70 var. Feleği şaştı artık kaç yıldır. N serisinede bayıldıgım için ve fazla bi paramda olmadıgı için N73 almak ister gibiyim. Sizce dogru bi karar mı olur ? NEdir ne değildir düşünceleriniz nedir ? Ben araştırdım bana gayet güzel geldi ama bilmediğim bişeyler vardır belki =) Ha birde N73me felan diyolar o ne cacıktır ya 20YTL daha fazla ayrı bişeyini göremedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 kamerası iyi, işletim sistemi olması avantaj bu N serilerinde bi ton program kurabiliosun ama ben yinede tercih etmezdim kocaman telefon cebinde taşıması dert ama bayanlar içni fazla sorun olmuyor çantada olduğu için tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yok ya N70 var şuanda işte büyük bi zevkle kullanıyorum şahsen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ozaman al derim ben N70-72 ye göre çok daha iyi bir telefon. fiyatı ne kadar bilmiyorum şuan ama ucuz değildir heralde, n serilerinden wireless lı da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 470YTl şuan ki piyasa fiyatı. Elimdeki N70 'i 200 liraya sayıcak eleman, 270ytl'ye gelecek + 6 taksit yapıcak =) bu N73me ne ayak onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 "Music Edition" mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 N73ME Music Edition demek. Rengi tamamen siyah, üzerinde music player için kısayol var, kutusundan 2 GB hafıza kartı ve HS41 kulaklık çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 n95, n96 harici nokia'dan n serisi telefon alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 n73 arkadaşımda var. çok yavaş. malzeme kalitesi de eski nokialar gibi değil. hey gidi günler, 3310lar vardı taş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bütün hevesim kırıldı =( Tavsiyeniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 smartphone al mesela HP ipaq 514, 360 ytl ve windows mobile 6.0 falan var. wireless'ı falan var daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Silphatos said: smartphone al mesela HP ipaq 514, 360 ytl ve windows mobile 6.0 falan var. wireless'ı falan var daha nolsun. Biran çok büyük geldi gözüme ya N73'de büyük ama bunun kadar değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 n73: 107 x 48.6 x 16.3 mm ipaq 514: 110 x 49 x 19 mm pek bir fark yok bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 eski bir N73 kullanıcısı olarak pek tavsiye etmem cinali'nin de dediği gibi işletim sistemi çok yavaş + kamerası da 3.2MP olmasına rağmen pek bi cacık etmez çünkü N73ün kamerası sürgülü kapaktır ve fotoğraf çeke çeke ilerde arka kapağı açtıında resim çekerken diyelimki elin açtığın o kapağa değdi kamera kendine reset atıo ve eğer sende fotoğraf çekerken ayar yaptıysan (siyah,sephia,negatif,gece modu falan da filan) bütün ayarlar başa dönüo, gayet sinir bozucu bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben de o kadar ipaq fanboyluğu yaptıktan sonra htc 8500 aldım biraz önce asdf. haydi hayırlısı. http://www.hepsiburada.com/htc-qtek-8500-strtrk-kucuk-mucize-512-mb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepqtek8500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Silphatos said: ben de o kadar ipaq fanboyluğu yaptıktan sonra htc 8500 aldım biraz önce asdf. haydi hayırlısı. http://www.hepsiburada.com/htc-qtek-8500-strtrk-kucuk-mucize-512-mb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepqtek8500 güzelmiş hakkaten bu fiyata. bi de wireless olsaydı tadından yenmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 wireless olsaydı ve fiyatı aynı kalsaydı 2 3 tane alırıdm valla stoklamak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 htc 8500 güzelmiş ya, win mobile 6.1'e flashladım makinayı daha da hızlandı. PDA'lar için yapılan 6.1 pro da yüklenebiliyor ama onu denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi neden bu zamana kadar smartphone kullanmamışım, çok iyiymiş ya. snes, nes ve mame emülatörleri kurdum makinaya, eski fake nes'imde (famicom) oynadığım oyunları falan oynuyorum. quake, doom, duke portları kurdum. bir tek quake yavaş çalışıyordu cpuyu overclock ettim 180mhz'dan 254'e :p sonra o da adam oldu ilk episode'u bitirdim yolda aheh. coreplayer+fring olabilecek tüm video ve im çeşitlerini destekliyor zaten. tonlarca program var her şeyi yapmak için, office ile yazılarımı editleyebiliyorum. ea pda'lar için 3D oyunlar yapmaya başlamış prince HD falan filan onlara baktım iki üç. tam geek's dream hehaeh. reklam yaptım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar