hassand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fdisk te bi partition u silmek istediimde mode deistirmem gerektini sooluo nasi mode deisir bu programda bi de olmadi nasi bi partition silinir detayli sekilde aciklayabilecek varsa sevinirim[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fdisk'i ilk kez tek başına kullanmamanı tavsiye ederim. Yanlış yapacağın bir formatlama hasar verebilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sanırım o mode, big disk support; çünkü bir kere bile karşılaşmadım hayatımda. ilk açılışta E yada Y ye bas diline göre ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fdiski tam olarak bilmeyen birinin yapması sakıncalıdır öle ilk başta görünce yye bas eye bas demekle , yaparsanız sonra süper çöpe giden bir harddisk sahibi olursunuz. Herkes herşeyi kendi yapmak zorunda değildir :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 sanırım fdiks'i windows altından çalıştırmaya çalışıyosunuz... Denetim masası--->Program Ekle/Kaldır--->başlanç disketi.... sonra bu dikset ile bilgisayarınızı boot edin. ve fdisk'i çalıştırın[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar