pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Facebook hesabım yok diye hava atıyorum çevremdeki kızlara, kendimi geri çekiyorum, önemli adam pozları atıyorum. Ama patide linklenen facebook resimlerine, sayfalarına vs. bakamayınca feci rahatsız oluyorum. Ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 fake acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Kendime ihanet etmiş olmam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Facebook al sahte isimle, kızlara da yalan söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 meşhur bi mekan ismiyle al her arkadaşını ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 pek de gerekli bişi diil aslında devam et böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 facebook büyük hizmet aslında eskiden milletin göbeği çatlardı hoşlandığının sevgilisi var mı yok mu diye öğrenmek için benim de yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ardeth said: facebook büyük hizmet aslında eskiden milletin göbeği çatlardı hoşlandığının sevgilisi var mı yok mu diye öğrenmek için benim de yok sdf hala öğrenemeyebilirsin aslında, relationship bölümü isteğe bağlı gizlenebilme özelliğine sahip + sevgilisyle olan resimlerini de koymazsa nolcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kısmen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 facebook'u kullanmamak çağımızın en büyük aptallığıdır, iddia ediyorum. HÖÖ NAPCAM İLKOKUL ARKADAŞLARIMI GÖRÜŞSEM GÖRÜŞÜRDÜM HÖÖ İNTERNETTEN ÇIKAN KISMETİ NAPIYIM HÖÖ BANANE KİMİN ÇOK ARAKDAŞI VARSA bu değil facebook. Facebook hayatınızı yazılı olarak görebildiğiniz bi yer. Seni sadece istediğin kişinin görmesini sağlayabilecek kadarda privicy hede hödö. Karı kız resimlerine bakmak için fake facebook açabilecek bi adamın, amaan napıyım facebooku amele işi diyecek yüzü olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ana konudan alakasız olacak da : "sevgilimi gözetlemek için facebook açtım" cümlesi nasıl bir mantığa dayanmaktadır, izah edebilen beri gelsin. tşkler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 facebooh kullanmamak mallıktır, kullanmayanlar (şekil 1a da gördüğünüz gibi) sadece artistliğini yapmak için kullanmazlar. ha sosyal hayatınız sıfır (0) ise de kullanmanın bir sebebi yok ama ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sosyal hayatınız sıfırsa da facebook kullanıyor olabilirsiniz... günde 6 ila 18 saat arası falan, bakış açısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben girdim, bir kişiye baktım, yoktu, çıktım. daha da işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 huun said: ben girdim, bir kişiye baktım, yoktu, çıktım. daha da işim olmaz. lol internet kafelerdeki bi siteye bakıp çıkıcam muhabbeti gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben bi arkadaşa bakıp çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Jadelith said: facebooh kullanmamak mallıktır, kullanmayanlar (şekil 1a da gördüğünüz gibi) sadece artistliğini yapmak için kullanmazlar. ha sosyal hayatınız sıfır (0) ise de kullanmanın bir sebebi yok ama ossun. sosyal hayatım çok iyi gerek yok ondan kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 facebook internetteki nufus cuzdaniniz gibi bisey, yani is ve universiteler disina cikmadan once oyleydi, biraz boku cikiyo yavastan ama bence hala mantigi ayni ve o sekilde kullanilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 facebookun privacy özellikleri limitsiz olduğu için isteyen istediği gibi kullanabilir isteyen kendi sosyal ortamını yaratmak için isteyen hatun bakmaya "1000000000 türk bir arada sende gel!" falan gibi şeylerle uğraşmaya... bozulmaya başladı gibi bişi yok bozulsun ama ben kendim istediğim sürece bana bulaşamıyorlar o güzel. oyüzden naparlarsa yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar