Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Issız ajun kaldı mu Leecher babay aldı mu Emdi torrent yırtılur! 403 Forbidden Unauthorized IP address. [Error: 1] You are banned! ip değiştirme falan yemiyor. ülkecek mi banlendik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bende giremiyorum gg olmus sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ttnet'den önce davranmış adamlar. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 giriyorum ben 88 li ip ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Rahat bir şekilde girebiliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 abi eskiden oyun oynarken farkederdi ip numarası. belki burda da işe yarar deyü reset atarak 88li ip denk getirdim. hakikaten girdi. önveki ip 85liydi. 85'e ban atmış olabilirler. deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ben giriyorum da ama nedense loginden öteye gidemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben giriyorum, login'den oteye de geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bi kez banlemeye başlardılarsa devamı gelir bunun. tracker topiğinden alternatif bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 turk iplere ban geldi. bazi ipler henuz eklenmemis yada gozden kacmis, surekli yeni ip alin tutabiliyor. eger static ip'niz varsa http://www.torrentbytes.net/sendmessage.php?group=5 pm atin, white list'e alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 torrentbytes öldi mü aktif seeder kaldı mu ödlek leecher aldı mu emdi ratio yırtılur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 banlarlar tabii adamlar da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 From Crazy at 2008-11-28 13:57:34 (23 hours ago)(NEW!) Turkey has been banned. If you have a static IP, you can get added to the white list. If not, unfortunately there's nothing we can do right now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bunlar fake upload yüzünden falan banlıyorlar TR'yi heralde.Bide bizim forumda bile fake yapan varmış ya ne diyim daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben gayet rahat girebiliyorm hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi benim kac haftadır ratio .5 civarında, tehlikeli diye uyarı veriyo ama hala banlamadılar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Hayda. Şimdi Türkiye ye dönünce kullanamayacağız? Yahu neredeyse 2 ratio var boşa mı gidecek? Sevmiyorum arkadaş bu memleketi (yemekleri hariç), herşeyimiz yalan dolan, işgüzarlık ve çifte standart. Demekki o kadar abartmışız ki fake upload işini (ki çevremden biliyorum abartmışızdır) topluca uçurmuşlar bizi. Ne diyeyim müstahak bize. Aha Torrentbyte'ın dediği; Yes, a lot of the Turkish ISP`s have been banned. The reason is easy: a massive amount of cheaters. We ban one, we get 5 in return. We ban those 5, we get another 25 in return. We kick them out, they come back in with another IP. We tried to ban them one by one but that simply wasn`t going to do the trick. Several ISP`s banned and gone they are. We don`t have a working solution for the good guys just yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 soyle adam gibi whitelist.torrentbytes.net gibi bi subdomain acsalar oraya banli ulkenin kullanicilari user nameini ipsini yazsa ve aninda white liste alsa. cokmu zor olur boyle bisi sayin prögremci arkadaslar olasiligi varsa tavsiye ediyim forumlarda. (sonunda statigin faydasini gordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sdfs sacma aslinda bayada insan bi uyari verir,bi sure tanir sonrada banlayiverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Eternalus said: Issız ajun kaldı mu Leecher babay aldı mu Emdi torrent yırtılur! 403 Forbidden Unauthorized IP address. [Error: 1] You are banned! ip değiştirme falan yemiyor. ülkecek mi banlendik? fede said: torrentbytes öldi mü aktif seeder kaldı mu ödlek leecher aldı mu emdi ratio yırtılur nası bi fail olmuşum lan ben. hiç söylemiyosunuz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 gozden kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ne diyim kastığımız buffer boşa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Anasını satayım, BitmeTV üyeliği alabilmek için çok yüksek ratio yapmıştım. Makine sabah akşam upload yapıyordu. Benim gibi insanları da banladılar. Fake upload yapanların suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 BitmeTV geçen üyelik alımını açtıydı kasmasaydın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar