KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu oyunu oynayanlar var mı arkadaişlar süper bir oyun bir yerde takıldım'da hehe herkeze tavsiyem pc'si kaldıran oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 demo'yu denemiştimde, çok kötüydü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 demosunu bilmiyorum ama torrent'den çektim hehe filmini izlediysen aynen uyarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oyunu bitirdim oyyan olursa ve takıldığı yer yardımcı olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 fps mi tps mi bu oyun. ps2'de everything or nothing oynamıştım. müthiş bir oyundu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 fps, cod4 motoruyla yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hiç yüklememiştim oyunu, bi mp deniyeyim dedim bu kadar iğrenç mp görmemiştim yıllardır. şu mmofps dedikleri dandik f2p oyunlar (point blank mesela) bile çok daha iyi. hey gidi treyarch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar