hakahn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 herkese selam, cocostar'ın bana sayfalarınızı okutması,bitmek bilmeyen kahkahalar atmamız ve tavsiyesiyle birlikte üyelik başvurusunda bulundum, adminlerimiz de onayladı ve işte şimdi burdayım.. burda olduum için çok mutluyum.. Alıntıla
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 hoşbulduk demek isterim Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 oha yeni üyeleri artık adminler mi onaylıyo lan =) ne güzelmiş hoşgeldin bu arada ;) Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Pluton said: oha yeni üyeleri artık adminler mi onaylıyo lan =) ne güzelmiş hoşgeldin bu arada ;) artık? ben kendimi bildim bileli öyle. diye biliyorum bu arada kendimi 3-4 senedir biliyorum. Alıntıla
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Xenocide said: Pluton said: oha yeni üyeleri artık adminler mi onaylıyo lan =) ne güzelmiş hoşgeldin bu arada ;) artık? ben kendimi bildim bileli öyle. diye biliyorum bu arada kendimi 3-4 senedir biliyorum. bunu paticiğe mi borçlusun yoksa bu üyelik sürenle tesadüf mü bu arada hoşgeldin tasvip edilmenin devamlarını dilerim Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.