Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 selam herkese eminim buradaki herkes cosplayin ne olduğundan haberdardır.Ben cosplay yapmaya bu sene başladım ve kıyafetlerim hala tamamlanma aşamasında. Bu işte tek de değilim elbette arkadaşımla beraber yapıyoruz ve genelde malum kız olduğumuzdan seçtiğimiz karakterler yaoi-couple şeklinde yada onu çağırıştıran şeyler oldu şimdiye dek ama yaoi sevin sevmeyin farketmez eğer fotoğraf çekmekten anlayan veya ben cosplayle ilgileniyorum diyenler varsa aranızda buluşup beraber photoshoot veya hiç olmadı bu konuya ilgim var ama hiç yapmadım diyene seve seve yardım eder veya bana bişeyler öğretebileceini düşünen(cosplay konusunda) varsa burdan söylesin:P şimdiye dek Death Note animesinden Mello ve Matt yaptım(k) ve yeniden yapıcaz yeni aksesuarlar ile.Ve ebay.com sitesinden peruk ve akatsuki cloak/shoes siparişi verdik Deaidara Sasori yeni cosplayimiz olucak.Yani bu kapsamda diğer Akatsuki üyelerine ihtiyacımız var. Bu arada cosplay çok pahalı diyene inanmayın fiyat listesi sunarım size sonuçta bu bir hobi ve biz yeni olsak da yabancı ülkelerdeki kadar iyi cosplay yapabileceğimizi düşünüyorum.bu arada anime CON olmadığı için ülkemizde fotoğrafa odaklandım ama fotoğraf çektirmek istemeseniz bile ben katılırım bu işlerle uğraşmak istiyorum diyen yanıt versin lütfen. bu arada şimdiye dek yaptığım cosplayler(tam olmasada) deviantart accountumda ---> http://matt-in-station.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bana 2 gün içinde akatsuki cloak bulursan :D ne istersen yaparım ^^ ps: normal insan boyutunda deilim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 da'de japonları senelerdir gördüğümden bir birikimim oldu ne kadar olmasa, senin için yorum yapmam gerekirse; olmamış. baya uğraşman lazım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 2 gün içinde nasıl buluyim :P ben Akatsuki cloak 'u Ebay.comdan aldım 20 gün içinde varır. Ciddi ciddi mi yalnız? XD Kim olabilirsin?Tobi süper olurdu tabi maske lazım deri eldiven bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tabiki bu işle kaç senelerdir uğraşan ve profosyonel fotoğraf çektirenlerle kıyaslanınca iyi değil fotoğraflarım ama dediğim gibi daha yeniyiz ve elimde sadece sarı peruk vardı o zaman.Matt Jeevas yeleğini şuanda annemle yapıyorum mesela ve yeni goggles aldım cyber modeli vardı daha önce elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 no girls on internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 mesela cuma günü bi partiye gayet jounin cosplayiyle gidicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tunca said: no girls on internet lol adamlar fotoğrafçılarla çalışıyor, ya da fotoğrafçılar bu işi yapıyor bu bir imkanları ne kadar paran olsa bile senden iyi olacak daha ucuza daha iyiye daha kolay ulaşacaklar bu da iki e sen 2-0 yenik başlıyosun zaten işte, ki bunu biliyosun anladığım kadarıyla, buna rağmen denemen, helal valla :) kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 funq said: tunca said: no girls on internet lol adamlar fotoğrafçılarla çalışıyor, ya da fotoğrafçılar bu işi yapıyor bu bir imkanları ne kadar paran olsa bile senden iyi olacak daha ucuza daha iyiye daha kolay ulaşacaklar bu da iki e sen 2-0 yenik başlıyosun zaten işte, ki bunu biliyosun anladığım kadarıyla, buna rağmen denemen, helal valla :) kolay gele evet gerçekten öyle eğer fotoğrafçı çekse seni ve eğer kıyafetin full ise çok çok daha iyi görünür.Eh birde kız göndermesini anlamadım ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 saçları kessem çok kral asuma olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Lexius said: saçları kessem çok kral asuma olurum :P :) valla onu sen bilirsin ben ciddi ciddi soruyorum ve farkındaysanız Shippuden en popüler animelerden olduğu için ondan bahsettim yoksa çok daha farklı şeyler yapılabilir ama başlangıç aşamasında Mello/Matt ve Sasori/Deidaranın en kolay olduğunu görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben de ciddi cevap veriyorum da ^^ pm ine bak istersen. başka şeyler yapılabilir evet.. mesela bleach cosplayleri kolay baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 istanbul'lu olsam yapardım valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 saat sabah 10 pati halki uyuyor ondan yaziyorum simdiden POSTING IN EPIC THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tunca senden çok kral hugo olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bikaçgün geçsin bakalım kim ne cvp atıcak.bu siteye bikaç sene önce girerdim bu arada dragonfirea sesleniyorum kıl bi cvp atma sakın! XD (eski eniştemdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Interests: Cosplay,RPG,yaoi,games,dreams,blond boys ahah yaoi cok sakat coook sakat tuysuz oglan ayagina sakata gelmeyin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 BonePART said: Interests: Cosplay,RPG,yaoi,games,dreams,blond boys ahah yaoi cok sakat coook sakat tuysuz oglan ayagina sakata gelmeyin gencler ..:D ben yaoi nesilindenim üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://i31.photobucket.com/albums/c362/Rainy29/yaoi/yaoi250.jpg http://i217.photobucket.com/albums/cc60/nicolespokie/yaoi%20lots/yaoi.jpg http://i94.photobucket.com/albums/l115/Shem_Yaza666/Bleach%20YAOI/RenjiYaoi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 lol bone bence birtane topicde görsel sanatlardada aç iyi bir fotoğrafcı bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Virus said: lol bone bence birtane topicde görsel sanatlardada aç iyi bir fotoğrafcı bulabilirsin. yani cosplayer çıkmaz diyosunuz? bu arada fotolar süper XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aksine çok fazla cıkar bayan üyelerin isteklerine hemen cevap veren bir communityiz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yaoi demiycektin. Türk erkeğiyiz, Yaoi filan bozar. Potansiyel modellerini kaçırdın şimdi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ssj4songoku said: Yaoi demiycektin. Türk erkeğiyiz, Yaoi filan bozar. Potansiyel modellerini kaçırdın şimdi(:D evet bunun gayet farkındayım XD ya valla ben sadece sordum zaten gördüğüm kadarıyla bütün dünyada Matt-Mello Sasori/Deidara cosplayerları hep KIZ.çünkü ortada bishie denen şey var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Virus said: aksine çok fazla cıkar bayan üyelerin isteklerine hemen cevap veren bir communityiz =p erkek çoğunluğuz galiba?en azından anime fanları açısından neyse en azından cosplay konusunu ortaya atmış biri oldu ki benim çok manyak arkadaşlarım vardı anime izleyen; jutsuları falan ezberlerlerdi ben o kadar aklımda tutamam ama baya uzun bi süredir anime izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar