Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosplayer aranıyor(Akatsuki)

Mihael_Keehl

Öne çıkan mesajlar

selam herkese eminim buradaki herkes cosplayin ne olduğundan haberdardır.Ben cosplay yapmaya bu sene başladım ve kıyafetlerim hala tamamlanma aşamasında.

Bu işte tek de değilim elbette arkadaşımla beraber yapıyoruz ve genelde malum kız olduğumuzdan seçtiğimiz karakterler yaoi-couple şeklinde yada onu çağırıştıran şeyler oldu şimdiye dek ama yaoi sevin sevmeyin farketmez eğer fotoğraf çekmekten anlayan veya ben cosplayle ilgileniyorum diyenler varsa aranızda buluşup beraber photoshoot veya hiç olmadı bu konuya ilgim var ama hiç yapmadım diyene seve seve yardım eder veya bana bişeyler öğretebileceini düşünen(cosplay konusunda) varsa burdan söylesin:P

şimdiye dek Death Note animesinden Mello ve Matt yaptım(k) ve yeniden yapıcaz yeni aksesuarlar ile.Ve ebay.com sitesinden peruk ve akatsuki cloak/shoes siparişi verdik Deaidara Sasori yeni cosplayimiz olucak.Yani bu kapsamda diğer Akatsuki üyelerine ihtiyacımız var.

Bu arada cosplay çok pahalı diyene inanmayın fiyat listesi sunarım size sonuçta bu bir hobi ve biz yeni olsak da yabancı ülkelerdeki kadar iyi cosplay yapabileceğimizi düşünüyorum.bu arada anime CON olmadığı için ülkemizde fotoğrafa odaklandım ama fotoğraf çektirmek istemeseniz bile ben katılırım bu işlerle uğraşmak istiyorum diyen yanıt versin lütfen.

bu arada şimdiye dek yaptığım cosplayler(tam olmasada) deviantart accountumda --->
http://matt-in-station.deviantart.com/
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki bu işle kaç senelerdir uğraşan ve profosyonel fotoğraf çektirenlerle kıyaslanınca iyi değil fotoğraflarım ama dediğim gibi daha yeniyiz ve elimde sadece sarı peruk vardı o zaman.Matt Jeevas yeleğini şuanda annemle yapıyorum mesela ve yeni goggles aldım cyber modeli vardı daha önce elimde.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:
no girls on internet

lol

adamlar fotoğrafçılarla çalışıyor, ya da fotoğrafçılar bu işi yapıyor bu bir
imkanları ne kadar paran olsa bile senden iyi olacak daha ucuza daha iyiye daha kolay ulaşacaklar bu da iki

e sen 2-0 yenik başlıyosun zaten işte, ki bunu biliyosun anladığım kadarıyla, buna rağmen denemen, helal valla :) kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
tunca said:
no girls on internet

lol

adamlar fotoğrafçılarla çalışıyor, ya da fotoğrafçılar bu işi yapıyor bu bir
imkanları ne kadar paran olsa bile senden iyi olacak daha ucuza daha iyiye daha kolay ulaşacaklar bu da iki

e sen 2-0 yenik başlıyosun zaten işte, ki bunu biliyosun anladığım kadarıyla, buna rağmen denemen, helal valla :) kolay gele

evet gerçekten öyle eğer fotoğrafçı çekse seni ve eğer kıyafetin full ise çok çok daha iyi görünür.Eh birde kız göndermesini anlamadım ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Lexius said:
saçları kessem çok kral asuma olurum :P

:) valla onu sen bilirsin ben ciddi ciddi soruyorum ve farkındaysanız Shippuden en popüler animelerden olduğu için ondan bahsettim yoksa çok daha farklı şeyler yapılabilir ama başlangıç aşamasında Mello/Matt ve Sasori/Deidaranın en kolay olduğunu görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
Yaoi demiycektin. Türk erkeğiyiz, Yaoi filan bozar. Potansiyel modellerini kaçırdın şimdi(:D

evet bunun gayet farkındayım XD ya valla ben sadece sordum zaten gördüğüm kadarıyla bütün dünyada Matt-Mello Sasori/Deidara cosplayerları hep KIZ.çünkü ortada bishie denen şey var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:
aksine çok fazla cıkar bayan üyelerin isteklerine hemen cevap veren bir communityiz =p

erkek çoğunluğuz galiba?en azından anime fanları açısından neyse en azından cosplay konusunu ortaya atmış biri oldu ki benim çok manyak arkadaşlarım vardı anime izleyen; jutsuları falan ezberlerlerdi ben o kadar aklımda tutamam ama baya uzun bi süredir anime izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...