Developer_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Nebula healing scriptinde nasıl power hour açtırılır? bütün sayılarla oynadım bi türlü yaptıramadım benim seviyeme kıyasla üst düzey bi script[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bundan kastın healing anatomy skillerinin hızlı gelmesimi ?[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 orada bir function vardi adini hatirlamadigim sanirim check ile ba$liyordu onun altinda rand satirlari var onlarin oranlarini du$urmeniz yeterli olacaktir.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bu şekilde kolay bir hale getirebilirsin. Ama bu healing artışıdır, aynı randları "anatomy" skillinede uygulaman lazım. if ( < 30.0) if (rand(2) == 1) healing ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) healing ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(3) == 1) healing ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) healing ( + 1) endif endif [signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar