Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ana makinada ultima online oyunu yüklü değil ben uzaktan erişimle oyunu yüklemeke istiyorum ama ana makinada oyun oynanaılmayacağı için full yüklemek istemiyorum makinamdan sadece sphere için gerekli mul ve başka ne gerekli dosyası var ise onları yüklemek istiyorum. Hangi dosyaları yüklüyeceğim konusunda bilgisi olan varsa yazabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 anim hues verdata login.cfg :D hepsi lazım abi öle şeymi olur huee[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 erutan hayır 7 dosya lazım bekle isimlerini yazıorum.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çalişir [Bu mesaj RRa tarafından 06 Mayıs 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 map0.mul staidx0.mul statics0.mul anim.mul bunları koy sonar sphereyi aç hata verecek üstte hangi dosya adının eksik olduunu sölicek 3 dosya daha vardı hatırlamıyorum.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scphelp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Kronosh onlarıda bir hatırlasan çok güzel olacak bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bunları koy sonar sphereyi aç hata verecek üstte hangi dosya adının eksik olduunu sölicek 3 dosya daha vardı hatırlamıyorum[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 map0.mul hues.mul staidx0.mul statics0.mul verdata.mul multi.mul multi.idx tiledata.mul işte tam olarak bunlar bunlar sphere klasorünün içine at sphere ini den de ayarlarını ona göre ayarla çalışır başarılar kolay gelsin[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bak arkadas denemiş ve bulmus =) Aslında faq ya eklenmeli :) Gerekli cünkü shard acanlar makıne uzaktaysa bu sekıl yapıor.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 denemedim biliyoodum :) deneme yanılmayı uzun zaman önce bıraktım hatırladığım adarıyla bunun la ilgili bi topic vardı zaten ama boşver zaten im kullanıyo arama kısmını yaz yaz dur salla boşver yardım edek millete :D[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30410[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar