mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 79 lvl 22.7k hp (450 mining) 15.2k armor 31.79 dodge 420 def Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gangren, şimdi sen blizzard ın yazsını okudun, bunun üstüne nie mızmızlanıosunuz mu diosun? abi gerçekten ilginçsin. adamlar bile dio ki "yahu biz armoru düşürdük de eksilen mitigation u yerine nasıl koyucas onu şeyttiremedik. armoru da şu yüzden düşürdük, millet kalkıp illa naxx temizlemek zorunda kalmasın, oraya girmeyen kişiler o trinketleri alamadıgı için tanklık yaptırılmasın istemioruz hepiniz sevinin istioruz die." ve bunun üstüne şunu diorum, naxx wotlk için karazhan seviesinde. tbc de ot olan druidler karazhanda mt olabiliodu mesela? anlatabildiğimi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gangren said: Neden şikayet ediyorsunuz anlamadım ki? Bizim MT'miz bir Druid ve rahaaaaaaat rahaaaaaat Naxx temizliyoruz. Sarthorion ve Maylgos da indi 10m'de. Siz bence biraz gear toplayın kendinize. bide sizin druidin bile 26k armoru var şu an :D edit: dire bear form + thick hide rank 3 ile tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Wotlk beta serverlerindeki full gearli druidler naxxda neredeyse hic damage almiyor yazmisdi bir gm. Def veya resi kullanma derdini bile kaldirdi adamlar git daha baska ench+ gemler kullan diyorlar. %12 lik guardian buffini veriyor ama hala armor nerfine takiyor kafayi millet. TBC de armordan %73 olan damage reducation simdi %75 oldu guardian buffiyla. Neye nerf gelmis yahu. Ben de tank druid oynuyorum hic de eksigi yok. Acin bir heroic droplarini kurcalayin, kac tane druid tank dropu var. Druid tavan yapmisdi her konuda, artik hic bir yeni gear getirilemeyen bir classi mecbur bir sekilde asagi yukari pimplemeleri gerekiyodu. Adamlar armordan kisicaz ama mitigationdan farketmiyceksiniz o kesileni diyor. Ha nasil farketmezsin onun kilifini bal gibi de hazirlar. "We're talking about other ways to scale your mitigation through gear" demis gm kardes. Nerf merf yok hatta dolayli yoldan buffa yol acacak bu olay ve onu da gördü uyanik gm'ler. O yüzden overpowered yapmadan suanki halini koruycak sekilde yapilir degisiklikler sabredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hayır anlatamıyorsun, çünkü şu an için boşuna konuşuyorsun. Ulduar'ın ne gerektireceğini kimse bilmiyor. Blizzard'ın (şunu C/P ettiğin aynı adamın) yazısına bakarsan, WotLK sürecinde 4 tankta aynı görevi görecek. Kimse "Druid'den MT olmaz, yerine Warrior" alalım demeyecek. Çok dikkatli okumadım ama gördüüğüm şey şu, adam diyor ki "Defender's Code alamayan druid ile alan druidin farkı" ama dediğim gibi tam okumadım. Somutta bir örnek veriyorum, rahat rahat MT olunuyor diye. Ulduar gelsin, druidler hiçbirşey yapamasın, o zaman tekrar konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Abi adamlar evet "herkesler tank olucak" dedi bu 1 Abi adamlar evet "biz ferallerin tanking mitigationu aynı tutucas" dedi bu 2 ve Abi adamlar evet "biz şu an ne halt etces bilmioruz" dio neyini anlatamıorum ki? illa o yer gelmeli ve "aaaa şş olm druid tanklar cidden patladı" demek mi lazım? görünen köy kılavuz istemez? ben diodum "armoru kısıolar da nerden vericekler abi vercek yer yokki" die. buyur işte diolar "veremioruz şu an" die. dodge u abartan item verseler warriorlar palalar dk lar da coşucak druidler yine ezik kalıcak hp coşturan item koysalar keza aynı. haa druidlere yeni talent getirirlerse bilemem. ama bizim armorumuz = warriorların parry ve block uydu. (çünkü hp - dodge hepimizde var) onu bizden aldılar yerine de bişey koymadılar. bende burda buna isyan ediorum. sakıncası yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 AKINCILAR said: Wotlk beta serverlerindeki full gearli druidler naxxda neredeyse hic damage almiyor yazmisdi bir gm. Def veya resi kullanma derdini bile kaldirdi adamlar git daha baska ench+ gemler kullan diyorlar. %12 lik guardian buffini veriyor ama hala armor nerfine takiyor kafayi millet. TBC de armordan %73 olan damage reducation simdi %75 oldu guardian buffiyla. Neye nerf gelmis yahu. Ben de tank druid oynuyorum hic de eksigi yok. Acin bir heroic droplarini kurcalayin, kac tane druid tank dropu var. Druid tavan yapmisdi her konuda, artik hic bir yeni gear getirilemeyen bir classi mecbur bir sekilde asagi yukari pimplemeleri gerekiyodu. Adamlar armordan kisicaz ama mitigationdan farketmiyceksiniz o kesileni diyor. Ha nasil farketmezsin onun kilifini bal gibi de hazirlar. "We're talking about other ways to scale your mitigation through gear" demis gm kardes. Nerf merf yok hatta dolayli yoldan buffa yol acacak bu olay ve onu da gördü uyanik gm'ler. O yüzden overpowered yapmadan suanki halini koruycak sekilde yapilir degisiklikler sabredin. yüzdeler konusunu hesaplamadım bilemem ama sadece wotlk geldiginde 70 de tank specledim baktım tbc öncekinden gayet ezikti (parti harici tabii o parti buff unun test etmedim). ikincisi evet def cap gerekmio ama eğer ben yamulmuyorsam (ki oha bunu da yanlış görmüş olamam) druidlere 1 def rating = 1 dodge rating. o yüzden def itemları atın hurra sta abanın olmuo olamıo o zaman dodge yerlerde gezio çünkü. ve ben sadece hala diorum ki blizzard bile "evet öyle dedik ama nasıl mitigationu aynı tutucas bilmioruz" derken nie bize ağlamayın diosunuz ya :) adamlar "yapamadık bi yol bulmamız lazım ama" dio hala. release sonrası yani... anlatabildim mi dicem ama işte her düşüncemi de yazamıorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 neyse arkadaşlar mulgear ve ben ağlak 2 druidiz. kusura bakmayın. silin topici de ağlama duvarı yapmayalım. /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Wotlk leather itemlerine bakdiysan full agility+stamina. End game gear ile hic bir eksigin kalicagini düsünmüyorum. Bir warrior olarak 30k hp yapabiliyorsa Kungen, bir druid olarak 35-40 hp görmen gerekir. O hp yi veren geardeki statlarinda zaten yerlerde sürünecegini hic mi hic sanmam, dodgeda armorda tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 AKINCILAR said: Wotlk leather itemlerine bakdiysan full agility+stamina. End game gear ile hic bir eksigin kalicagini düsünmüyorum. Bir warrior olarak 30k hp yapabiliyorsa Kungen, bir druid olarak 35-40 hp görmen gerekir. O hp yi veren geardeki statlarinda zaten yerlerde sürünecegini hic mi hic sanmam, dodgeda armorda tavan yapar. pardon ama armor un tavan biraz alçaldı bilmem farkındamısın ve anlatılmak istenende o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Tavan yapar demekle armor cape ulasirsin gibi bir sey mi yazdim? Neyse kasmiycam artik gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dworgian ı destekliyorum bi feral druid olarak :D ama nie ağliyalım tank olamadıkmı raidemi almadılar gider pvp yapar milleti ağlatırız bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 AKINCILAR said: Wotlk leather itemlerine bakdiysan full agility+stamina. End game gear ile hic bir eksigin kalicagini düsünmüyorum. Bir warrior olarak 30k hp yapabiliyorsa Kungen, bir druid olarak 35-40 hp görmen gerekir. O hp yi veren geardeki statlarinda zaten yerlerde sürünecegini hic mi hic sanmam, dodgeda armorda tavan yapar. kungenle kıyasladın süper oldu :) dogru zaten bu alemde warrior tank dedin mi kungen, druid tank dedin mi dworgian :) ayrıca armor tavan yapmaz çünkü blizzard yeni patchle trinket ring back vs deki armoru kaldırıo tamamen. armor dibe vurucak diorum/diolar anlamıomusunuz :) @ gangren: daha aktif olmadı armor nerf. sizin tank şu an bi baksın trinket ve ringlerde armor var mı yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eve gidince de ben bakim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://blue.mmo-champion.com/2/6425613411-druid-tanking-in-302-a-guide.html bu da güzel bi guide olmuş druid tanking için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://www.wowhead.com/?item=40539 http://www.wowhead.com/?item=40203 leather la plate zırlarda şu an en ii olan itemlardan örnek bi bakın kıyasyalın acaba bi druid tank olmak isterse ne yapıcak çok basit olamicak çünkü olursa ölücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 AKINCILAR said: Tavan yapar demekle armor cape ulasirsin gibi bir sey mi yazdim? Neyse kasmiycam artik gereksiz yere. Armor We are changing the way bear armor works so that bonus armor on items does not receive the bear armor multiplier. Specifically this means that trinkets, rings, necks and cloaks with bonus armor will not be multiplied by the bear bonus. The normal armor on leather will still be multiplied by this bonus. We are also going to remove bonus armor from Feral staves. You’ll get your bonus armor from the leather you acquire. Examples: * 1) A ring that grants 100 bonus armor will now grant a bear 100 armor (not ~470 armor). * 2) Leather legs with 253 armor will still grant a bear ~1190 armor (not 253 armor). * 3) A feral staff will now grant 0 armor. We are making this change because armor is such a good stat for bears that it makes taking pieces with bonus armor a non-decision and we don’t want acquiring these pieces, which tend to not be common, to be so much of a barrier to a druid who wants to tank a raid. This change will not be in effect when Wrath ships. We are letting you know this now so that you don’t go through heroic efforts to acquire items like the Badge of Tenacity, or Defender’s Code. Defender’s Code, with 850 armor, will still be a good trinket. But it won’t be an insanely good trinket for a bear. We will adjust the bear armor modifiers so that your net mitigation does not go down with these changes. This is not a nerf to Feral armor, it is a change to the amount of armor you get from gear with bonus armor. ---------------- bold kısmı okursanız görüceksiniz kiiii, daha henüz tanklayan druidler armor nerften nasibini almamış druidler. ( umuyorum hotfixle bu nerf gelmemiştir de tükürdüğümü yalamam gerekmez bu da ayrı bişey :D ama daha dün gece badge of tenacity nin armoru duruodu misler gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Lyciren said: http://www.wowhead.com/?item=40539 http://www.wowhead.com/?item=40203 leather la plate zırlarda şu an en ii olan itemlardan örnek bi bakın kıyasyalın acaba bi druid tank olmak isterse ne yapıcak çok basit olamicak çünkü olursa ölücek bu biraz yannış olmuş ama? yani leather dps chest plate ise tank chest "en iyi item kıyası" mantıksız "aynı spec için en iyi item kıyası" yapmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kendime not: dworgian, adamlar armoru silmiolar trinketlerden fln. multiplier ı kaldırıolar. armor silinmesini bekleme arkadaşım ohoo. multiplier a bakcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 @Lyciren hö... abi onlardan biri dps öbürü tank item'ı ayrıca %51 stam bonusu yokmu bu druidlerin? veya %380 armor contribution bunusu? tümüyle alakasız itemaları karşılaştırmanı gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 plate kalitesinde leather istiyosaniz armor bonusunuzu iptal etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Cuce said: @Lyciren hö... abi onlardan biri dps öbürü tank item'ı, ikisinide bi warrior bi durid giyse, ölen druid değil warrior olur ayrıca %51 stam bonusu yokmu bu druidlerin? veya %380 armor contribution bunusu? tümüyle alakasız itemaları karşılaştırmanı gectim, bariz dps item olanı giyenın hayatta kalıp diğerinin ölüceğini iddaa ettiğini düşününce şunları yazmamın bile gereksiz olduğunu düşündüm acıkcası. onu bende dedim yanlış kıyaslama die ama adamlar bizim trinketlerden ringlerden vs aldıgımız armor bonusu silicek cüce. evet armor bonus yok (gibi düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Dworgian zaten en saçma olayda o benmi bulamadım belki hata bendedir ama tank gear olarak kullanılabilecek deri linkteki, dps olanlarda expertise yerine haste var ;) yani doğru düzgün tank itemı zaten oyunda şu an mevcut değil o yüzden armor daha diplere düştü tbc deki gibi armor bufflı leather yok şu an oyunda ama Lw lara da enrerasan şeyler geldi armor la alakalı şu an çok saçma zaten pek takılmamak lazım sonuçta elimizden pek bişe gelemez :D düzeltirsede blizz düzelticek bi an önce düzeltmesi ii olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 e ok de yenı setleri denedinizde armor yetersizmi kaldı? hayır zaten cok cok rahat armor stackliyordun, manalı bile değildi. hp desen zaten ucmuş gitmiş. adamlar değişikliğe daha wotlk cıkmadan önce karar vermişler, demekki itemzation'ınıda buna göre ayarlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aquila said: plate kalitesinde leather istiyosaniz armor bonusunuzu iptal etsinler. ayı iken tırnaklarımla parry kuyruğumla block ta yapim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar