Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet cafede adls baglantı ile uo server i internete vemiyorum

fikrethan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ugraştım bı server yaptım kendıme amma internet cafem var.burada aphhe marka routerlı bır adsl modem kullanıyorum..locak networken serverıme gırılebılıyor amma cafedısından gırılemıyor..modemım 192.168.1.1 dıye ip sivar dıger makınalarda 192.168.1.x dıye gıdıyor amma ip me ınternetten baktıgımda orn:212.156.21.44 gıbı modemın ipsını yazıyor velhasıl..Sphere benım oyurdugum makınada kurulu amma modemı kendımakınama bagladım olmadı..2 eternet kullandım olmadı..modemı huba bagladım olmadı ..bırturlu serverın kurlu oldugu makınaya ulasamıyorum..nezaman denesem modemın ıcı acılıyor...dynip comadan ip aldım amma oda nafile olamdı o ipyi yazsamda modem acılıyor networkdekı kendı makınama ulasıpde sphere serverı acamıyom..amma kemdımakınama 56k dalup modem taktıgımda ozaman oluyor amma oda pahalıgelıyor bıde yavaş allah rızası için yadım edın...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XalataN, 04 Mayıs 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
Net cafenizdeki routerden kaynaklanmakta açık olan proxyleri kapatıp açabilirsiniz

Bravo :-)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

bu işlemı digermakinaların ınternet baglantısını bozmadan nasıl yapabırım..bıraz acıklayıcı bırsekılde anlata bılşırmısınız acaba...bıde proxsıyı nasıl kapatacagım...bılmıyorum...ayrıca modemın hub a baglı oradan dagıtıyor ınternetı....bana bıraz tefarruat lazımm....
Sosyal ağlarda paylaş

kardesh adsl modemin firewall ayarlar1 vard1r
192.168.1.1 yazarak sana adsl in ayarlar1n1n bulundugu bir ekran c1kacak oradan Firewall die bir bolum var oradakileri [/b]Disabled[/b] edersen olabilir ama Modemin D-Link ise hic kasma olsen acamazs1n[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba arkadaşlar adsl router modem ıle internette sphere serverı yayımlayamazsınız cunku sizin verdiğiniz ip routerın kendıne ait ip sidir internette dolaşan veriler broadcast ile görüşürler router lar ise broadcasti geçirmezler bu yüzden adsl router modem ile serverınızı yayımlayamazsınız ancak ve ancak tam olarak hatırlamıyorum rsc 1542 destekleyen routerlar internettekı broadcast ipsini geçirebilirler normalde routerlara yapılan bir yüklemeden sonra bir software program sanırım bu problemi çözüyor . Ama bunu cisco bile bir arkadaşa sorsak daha iyi olur.[signature][hline]Lost Land Owner .
www.Lostland.gen.tr
www.sphereturk.com
Bilge Adam Bilgi Teknolojileri
Mcp [ Microsoft ] System Eng.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...