feriyy_89 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 haftaya herta berlinden puan alamazsak cıkamama sansımız var durumlar baya kotu oldu haydı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yok yok metalist hakkatten müzik grubu değilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ben demiştim sana bunlar yarı final oynarsa şaşırma diye Argue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Birileri yine fısladı =p tamam bizde berbat oynayıp yenilmiştik ama adamlarda kendi sahalarında boş değillerdi yani. Gs deplasmanda oynasa daha farklı olurdu durum bence. Yinede bu takımları küçümsemenin cezasını çektik, adamlar tek başına 2 defa türk kalımlarını yenip birinden tur diğerinden puan almış oldu, bir dahaki seferi iple çekerler artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 rezil oynadık, bide tribünde dondum o kadar saat, trafikte iğrençti , servet ben senin diye de saydım, yanımdaki adam bombilibilibom cimbom diyodu ona dfa uyuz oldum. öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 cavanagh said: [bizimki daha uzun] çabalamadan fark atamadılar hiç değilse [/bizimki daha uzun] güldüm ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Herşeyi bıraktım bu rezil spiker dün servetten cok sinir etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 metalist ezmis fena ahaha. arada bjk li arkadaslarda bi rahatlama gordum metalist gs yi de yenince :D kısacası cok rerore mac olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tek diyeceğim eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar