Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gecen gun kendi storage vendorumdan resouce lari alacaktim hepsini ayirmak icin cantalara duzenli olsun diye. bi kismini aldim ayirdim son 61 item i aldim ve kayboldular. 1 milyonun ustunde resouce vardi. hepsi weaponsmith icin gerekli olan eclipse serverinin en iyi resouce lariydi. Ticket la ilettim bana resouce larin spesifik isimlerini ve tam miktarlarini sordular. Dogal olarak cetele tutmadigimdan bi anda kaybolan 61 item in adini ne yazikki hatirlamiyorum ve miktarlarini. Log larda ozel isimleri gozukmediginden hicbirsey yapamayacaklarini ozel ismini hatirladigimda iletmemi soylediler. enson CSR ile kufure kadar varan bi konusma yaptim oyun icinde. Oyunu bu yuzden birakacagimi soledim. Utanmadan kendileri "madem birakacaksin niye sorguluyorsun" seklinde bi cevap verince. Musteri oldugumu hatirlatip bu oyuna aylik para verdigimi ve aldigi maasin ufakta olsa bir bolumunun benim paramdan karsilandigini soyledim ve kendisinin bana bu soruyu soracak sahsiyet olmadigini ilettim. Cok sinirlerim bozuldu. Neyse sizinde basiniza boyle bir olay gelir. Siz siz olun item inizin tam adina miktarina her bi ozelligine kadar not alinda benim gibi basiniz agriyip sinir krizleri gecirmeyin. Yani su oyunu zevk icin oynuyorum ve craft ida seviyorum o resource lari bulana kadar 1 ay bekledim en az 10 milyonluk resource lardi tum emegim cope gitti. Su oyunda grind yapmadigima pisman oldum. 100 gunde bir spawn verirler ordan topladiklarimizda bi anda cope gider. Neyse kusura bakmayin sizinde basinizi agrittim biraz ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 geçmiş olsun kardeş[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 öyle birşey olduysa bence hemen pes etme. şurda toplucana 30-40 kişi varız. aç station.sony.com'a bir forum. biz de elimizden geldiğince destek olalım. hem bu ne yüzsüzlüktür ki sana cevap verebiliyor bu densiz? bence hiç durma eclipse forumlarına aç bir başlık, hem itemlarını geri alalım hem de bu densizler özür dilesinler.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ki bu herifler oyunda dönen paranın nereye harcandığını kuruşu kuruşuna buluyorlarsa bunu da bulmak onların görevi. çok sinirlendim şimdi.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Shewky_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ama warya helal olsun cok ii cwp wermissin iste böle hak sawunmak lazım yanlışmıym??? :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 resource larin ozel isimlerini log lamiyolarmis ve miktarlarini o yuzden hic bi sekilde geri alamam. hatirladigim taktirde yazacagim. aklimda kalan bi kac ozel resource var onlari yazacagim anca onlari verirler sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 e o zaman en değerli 61 resource'tan canının istediği kadar iste?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eheh gusel yaklasim madem bilmiyolarmis sen de bi listele gonde bakarsin daha iyisi tutar :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Dethatt, 04 Mayıs 2004 00:34 tarihinde demiş ki: enson CSR ile kufure kadar varan bi konusma yaptim oyun icinde. Oyunu bu yuzden birakacagimi soledim. Utanmadan kendileri "madem birakacaksin niye sorguluyorsun" seklinde bi cevap verince. Musteri oldugumu hatirlatip bu oyuna aylik para verdigimi ve aldigi maasin ufakta olsa bir bolumunun benim paramdan karsilandigini soyledim ve kendisinin bana bu soruyu soracak sahsiyet olmadigini ilettim. Cok sinirlerim bozuldu. Her ne olursa olsun karsindaki de maaş da alsa sonuçta insan ve para ödesen dahi bu sana kimseye kufur etme hakkı vermez.Sen de haklısın ama kufur/hakaret derecesinde sana da boyle davranan biri olsa sende sinirlenir o tarz bir cevap verebilirsin ,adam guzel cevap vermiş.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben verdigi o cevap karsisinda bu cevabi verdim ben normal bi sekilde konusuyordum. Sizde olsaniz orda karsinizdaki biri size "ulan bizimi kaziklamaya calisiyorsun" imasinda bulunsa sanirim sizinde sinirleriniz tepenize cikar. Ben karsimdaki CSR den yardimci olabilecek kelimeler bekliyorum ama hem hic umurlarinda degil gibi konusuyorlar hemde bu sekilde tavir gosteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar