Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 deadwoll said: Ben intense coldu yapmışım haberim yok :D Proluk başa bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 toggie said: abi sadece bu değil ki ugrastıracak sey. tamam en zoru bu olabilir ama bilmem kac tane instance'a birden fazla kez girmeni falan gerektiriyo. yarısında falan isini iyi bilen adamlar lazım grubu toparlayacaksın. bi de voilet hold'da sansına achievementı olan boss gelecek falan. yani gotta go olmasa da yine bedava değil bence.vh neredeyse her gün yapıyorum 80 lediğimden beri, erekem i görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bu herald denen zibidiyi iki dakkada kesmek için kastıgımız 12312 denemeden sonra taktik çıkarttık kendimiz. başta bl açmadan abanıyoruz bossa, %45 e kadar getiriyoruz. bu sırada partide healer ve çakma bi dps addlere ölüyor. 3 kişi kalıyor partide. sonra hemen bossa abanıp %33 e getiriyoruz 3 kişiyle insanity e giriyoruz 5 6 sn de cloneları kesip bossun kalanını nukuyoruz bl açıp. 10 15 sn kala yaptık böyle. diğer türlü başta abanıp %33e getirip 2. insanity alınca partide caster dps varsa yapması çok zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 biz soulstonela 2 warlockla yaptık rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 tam 6 saattir gotta go deniyoruz. ben bu bossun gelmişine ne diyem geçmişine ne diyem. bu şerefsiz boss bi kere insan gibi cast etmez mi. bi de alay eder gibi artık yeter keselim bari dediğimizde %26 da pound cast etti. gelsin su patch artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bugün yaptık gotta go yu. en sonunda yüzümüze güldü şans. valla hayatımda bi archimonde bi illidan bi de bu anubu kestiğimde bu kadar sevindiğimi hatırlıyorum. nasıl bir dps çıktıysa %84 de casta basladı boss %49 a indirdik 5800 dps gördüm recountta, böle de bişi görmemiştim. valla elim ayagım titredi yaptıktan sonra. 500g falan rpr parası vermişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bu da bizim gotta go videosu http://www.vimeo.com/2872675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Abi o müzik nasıl bir müziktir, arka planda o müzik varken yaparsan tabi illallah dersin xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 abi yeminle söylüyorum boss öldü 2 3 dk elim ayagım falan titredi yazı yazamadım. o kadar sinir yaptı 40 45 wipe yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Naptın abi sen xD spinebreaker da bi kere gelde bakayım proto ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 4 tane uyduruk achive kaldı inşallah yarın alıyorum drakeyi :) 2 arkadaş aldı bugün onların tek gotta go kalmıştı. up de var 2 tane bi oculus 1 de old kingdom. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ben yoruldum dinlerken. bi de orc male rogue proto drake için GZ! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Intense Cold en rahat enh. şamanla yapılıyo tabi eğer Earthen Power talentı warsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Buyse said: abi yeminle söylüyorum boss öldü 2 3 dk elim ayagım falan titredi yazı yazamadım. o kadar sinir yaptı 40 45 wipe yedik. 45dk ? Az yemişsiniz. 4 saat uğraştık biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 dark wipe sayısı abi o dk değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Buyse said: dark wipe sayısı abi o dk değil :) Pardon dikkat etmemişim. Tamam şimdi oldu o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bu allahın belası ruby void achivementını nasıl yapacağız? Sanırım whelpler bufflandı ve hayvan gibi menzilleri var. 2. faz biter bitmez 50 tane whelp 100 yarddan vurmaya başlıyor. Off ne kerizim ya patchten önce yapacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 şaka maka eskinin zor achivleri kolay şimdi, bugla yapılıp şimdi fixlenenler ağlatacak milleti. watch him die fixlenmiş. eziyet oldu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Muhtemelen buglandır oculustaki whelpler. Bu haliyle imkansız çünkü, millet ağlıyor etrafta. En sona bıraktığım achivement'a bak, kafama tüküreyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 pekaziz 5 emerald la deneyin. max range den bossu kitelayıp kesin. yaklasık 10 dk sürüo fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Abi onu da denedik. Daha doğrusu denemediğimiz kombinasyon kalmadı :) Patch öncesi çok kolaydı 5 emerald. Ben sonlara doğru salakşığım yüzünden addlere yakın durup ölmüştüm. Ama patch sonrası whelplerin menzili inanılmaz artırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 abi o zaman ruby olmadan çok zor kesilir o boss. amberlerin falan add kesmesi imkansız gibi bişey boss da üstündeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Cogunu fixlemisler achivementlerın. Old Kingdom u yaptık bugun ılk boss ta kapıya kadar cekıp kesme olayını kaldırmıslar boss enrage oluyo 50 60 k dmg verıyo. Tank ı boss un odasında bıraktık Guardianları aldı.3 dps ve 1 healer boss u kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Cogunu fixlemisler achivementlerın. Old Kingdom u yaptık bugun ılk boss ta kapıya kadar cekıp kesme olayını kaldırmıslar boss enrage oluyo 50 60 k dmg verıyo. Tank ı boss un odasında bıraktık Guardianları aldı.Gerıye kalan 3 dps ve 1 healer ıle boss u 2.boss a gıden merdıvenlerın oraya cektık ve orada nukeledık arada evade olsada sonunda oldu. 2 dk da kesılmesı gereken boss ta ılk Insanity e %50 gibi gırdı Healerı bu kısımda ıkıncı Insanity e %30 gibi gırdı bunda da herkes melee dps oldugu ıcın zorlanmadık cok hızlı gectık.Cıktıgımız gıbı de boss u nukeledık ve 15 20 sn kala bıtırdık.Enhancement shaman oldugum ıcın Maelstorm chargelarını heal a kullandım ve DK tank kendı healladı. Edıt:Edit yapacagıma Alıntı demısım aynı msg bır daha cıkmıs.Ustekını sılebılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar