LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 arkadaslar WoLTK ile tekrar accountumu actim, Dunemaul da Horde oynuorum.. lvl70 - 80 arasini kasmaya henuz adam gibi baslamadim, ama birseyi farkettim, eskiden surekli premade yaptigimiz guild dagilmis, gerci 1.12 den beri pek pvp guildi de kalmadi ama neyse.. sorum sudur, bildiginiz, iyi olan PvP guildleri varmidir, hangi realm dadirlar.. bu konuda yardimci olabilirseniz, birkac arkadasimla birlikte transfer+basvuru olayini planlamak istiyorum.. simdiden yardimlar icin tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 WoW'da PvP guildi bulma şansın çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 birileri premade guıldı kuracaksa ki o real Al'akir olacaktır. horde pvp ıstıorsan, ısınlan al'akire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Gangren said: WoW'da PvP guildi bulma şansın çok az. ya haci, onu biliorum en azindan yazdim yukarda, tahmin ediyorum da.. hani bi sans.. zaten benimde aklima gelen, ya bulundugum dunemaul da kalmak, ya magtheridon a gecmek, yada Al'akir.. ama kimler nerelerde, durumlar nedir bilmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Niye yokki artık pvp guildi ,merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Magtheridon'a gelme, burda PvP yok. Wintergrasp bile sadece PvE amaçlı kullanılıyor, Archavon farmlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 magtheridon ve pvp .. o serverda ally yok.. pvp diyince hordeların kendi aralarında yaptıkları duel geldi aklıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Chromaggusta rest in peace diye bi pvp guildi var international. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Merhaba, Hala varmılar bilmiyorum. Ama zylopa oyuna devam ediyor diye biliyorum. Zylos Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 kendi soruma bende bir yanit vereyim, bende Dreadwing die bir guild buldum, ismi hosuma gitti o kadar :D http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6791099941&sid=1 dunemaul da olup da ilgilenen olursa, linki yukarida :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 grim batol'da bildiğim en az 2-3 tane pvp guildi var Im busy mom, Expect the Unexpected şu an hatırladıklarım, sanki 1 tane daha vardı ama çıkaramadım. En güzel pvp irl friendlerle yapılan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar