ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Sürekli bişeyleri kafama takıyorum, sebebsiz yere arkadaşlarıma patlamalar yaşıyorum. İnsanlara güvenmekte zorluk çekiyorum. Yeni tanıştığım insanların yanında gülemiyorum zar zor gülüyorum(yapmacık bir şekilde). Kısacası çoğu zaman kendim olamıyorum. Kendime söylemekte zorluk çekiyorum ama bazen depresyonda olduğumu düşünüyorum. Çoğu zaman yaşadığım bazı şeyleri şeyleri düşünüyorum ve kendime karşı anlık patlamalar yaşıyorum. Bu şeyleri kimseye söylemezken internet ortamında sizlerle paylaşmak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Psikoloğa gitmeyi bile kendime yediremezken içimi açıp soruyorum gitmelimiyim sizce? Ufacık bir lafa bozulan ve içine atan daha sonrasında kendine dert edinen bir yapım var kendimi nasıl aşmalıyım lütfen bana yol gösterin ne yapabilirim tek yol psikologa gitmekmidir yoksa başka bir yol varmıdır ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ve bu konuları kimse bilmesin diye farklı bir account açıp sordum bu kadar kötü durumdayım :( KENDİME BİLE YEDİREMİYORUM... :yazm yanlşı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 çekinme piskoloğa gitmekten, illa çok çaresiz ve son haddede olmak gerekmiyo gitmek için. yaşın kaçtır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 okudum bişi anlamadım çok uykum var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 20 ye girmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Senin cidden destek alman gerekiyor. Eğer söylediğime bozulduysan, gerçekten destek alman gerekiyor. Eğer yediremiyosan kendine doktora gitmeyi; hoşgeldin yeni hayat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 manik depresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Tamamdır atlattım zor dönemi... Utanılcak bişey de yokmuş bendim o. Psikoloğa da deliler gider kardeşim ne gerek var bakın taş gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bıçakla uyuyomusun geceleri koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 20li yaşlarda kimlik kazanımından dolayı insan kendiyle bu tür karmaşalara girebiliyo bildiğim kadarıyla..ayrıca gerçekten bi sorunun olduğunu düşünüyosan bi psikolojik danışmana baçvur mutlaka iyi gelicektir.ama bu durum o kadar da vahim değilse her şey kendi elinde. yani bu durum biçok kuramla açıklanabilir ama en iyisi bi uzmana başvurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Psikolog değilim ama senin durumunu yaşamış bir insan olarak kendimi nasıl aştığımı iki üç cümleyle açıklamaya çalışayım; ilk önce kendi özüme döndüm. Ben neyim?neleri ister nelerden nefret ederin? 2. aşamada hobilerime ağırlık verdim. Bu hobi gruplarındaki insanlarla zaman geçirdim. (müzik,balık tutmak,motosiklet v.s.) 3. ve sanırım çözüm bulduğum nokta, insanlara yargısız yaklaştım. Sıcak tavrandım, ilk tanışmada geyik muhabbetleri yaptım. Kendimi anlatmak yerine durum psikolojisi yaptım, onları dinlemeye çalıştım. Hayatı yaşanılabilir kıldım. Küçük şeylerden, anlık zevklerden hoşlanır oldum. Pek açıklayabildiğimi sanmıyorum ama insanlara nasıl yaklaşırsan öyle tepki alırsın. Ne verirsen onu alırsın insanlardan. En azından bunu söyleyebilirim. Tabiki bir psikoloğa git. Bende gittim ve çok iyi geldi. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yardım al uzmandan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sevişince bunların hepsi geçer merak etme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sosyal fobi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ucanterlik said: Yeni tanıştığım insanların yanında gülemiyorum zar zor gülüyorum(yapmacık bir şekilde). Kısacası çoğu zaman kendim olamıyorum. şöle diyim yeni girdiğim ortamlarda kendimi tam olarak gösteremem genelde arka planda beklerim elimde olmadan. genel olarak yeni tanıştığım insanlara karşı gözlemci konumda yer alıyorum. bir anlamda karşımdaki kişinin konuşmasından hal ve hareketlerinden nasıl bir insan olduğunu kişiliğini anlamaya çalışıyorum istem dışı olarak (evet iyi bir huy değil). Hani bu tanımaya çalışma durumu 'iyi adammış,kral adammış,boş adammış' gibi değilde daha çok ayrıntılara dayalı bi tanımaya çalışma durumu oluyo 'bencil biri,çıkarcı biri,girişken,hoşgörülü,sıcakkanlı' gibi... eğer durumun buysa daha önceleri tam anlamıyla tanıyamadan yakınlaşıp samimi olduğun, daha sonraları hata yaptığını farkedip yada bu kişilerin sana kelek atmaları vs. sonucu insan ister istemez bu duruma gelebiliyo ki sanırım sende bunu yaşamışsın. aslında bu insanlarla ilişkilerde tedbirli olmak gibi birşey bence iyide birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Psikologa gitmeyi kendine yedirememek cok yanlis bir sey. Nasil hasta oldugunda doktora gitmeyi kendine yedirebiliyorsan, boyle durumlarda da ayni ciddiyetle psikolog kapisini calmayi da bilmek lazim bence. Psikologa giden herkes manyak, psikopat degil sonuc olarak. Ve psikoterapi, ozellikle bireysellesmenin bu kadar yogun oldugu bu devirde bir nev'i ihtiyac bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bence homesick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar