St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya dün windowsu yeniden yükledim.şimdi hard diske ulaşamıyorum takıyorum ses çıkıyo ama gözükmüyor.ne olmuş olabilir?
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kablolarıyla bi oynaş istersen, çıkar bidaha tak felan
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya çıkarıp takıyom hani bişi takınca dı dın diye ses geliyo geliyo o ses.hayır tak kullan bide cd si falanda yok sürücüsünü yükleyeyeim.perişanım şu an çok mağdur durumdayım bi el verin.dizi izleyemiyom be
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 takcan çıkarcan, başka bişey yapamazsın. Umarım ayrı bir hdd vardır sistemin kurulu olduğu. slave ise primary falan yapabilirsin o zaman. yeniden sistem kuruyormuş gibi yaparsın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 St_Dreamer said: ya çıkarıp takıyom hani bişi takınca dı dın diye ses geliyo geliyo o ses.hayır tak kullan bide cd si falanda yok sürücüsünü yükleyeyeim.perişanım şu an çok mağdur durumdayım bi el verin.dizi izleyemiyom be ney ney ney?! o "dın dın" dediğin ses windows'un aygıt algılama sesi mi? hdd normal bildiğimiz hdd, external değil mi? anlamadım?! Eğer internalsa ve bilgisayar açıkken söküp taktıysan geçmiş olsun.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 external hd sanırım(?) hd'yi taktıktan sonra donanım yöneticisinden "disable" et. sonra yeniden "enable" et. düzelme ihtimali var.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yok canım external hd.deniyom her şeyi düzelmiyo.diğer bilgisayarlara takınca da görmüyor.bozuldu sanırsam
Öne çıkan mesajlar