St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya dün windowsu yeniden yükledim.şimdi hard diske ulaşamıyorum takıyorum ses çıkıyo ama gözükmüyor.ne olmuş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kablolarıyla bi oynaş istersen, çıkar bidaha tak felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ya çıkarıp takıyom hani bişi takınca dı dın diye ses geliyo geliyo o ses.hayır tak kullan bide cd si falanda yok sürücüsünü yükleyeyeim.perişanım şu an çok mağdur durumdayım bi el verin.dizi izleyemiyom be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 takcan çıkarcan, başka bişey yapamazsın. Umarım ayrı bir hdd vardır sistemin kurulu olduğu. slave ise primary falan yapabilirsin o zaman. yeniden sistem kuruyormuş gibi yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 St_Dreamer said: ya çıkarıp takıyom hani bişi takınca dı dın diye ses geliyo geliyo o ses.hayır tak kullan bide cd si falanda yok sürücüsünü yükleyeyeim.perişanım şu an çok mağdur durumdayım bi el verin.dizi izleyemiyom be ney ney ney?! o "dın dın" dediğin ses windows'un aygıt algılama sesi mi? hdd normal bildiğimiz hdd, external değil mi? anlamadım?! Eğer internalsa ve bilgisayar açıkken söküp taktıysan geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 external hd sanırım(?) hd'yi taktıktan sonra donanım yöneticisinden "disable" et. sonra yeniden "enable" et. düzelme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yok canım external hd.deniyom her şeyi düzelmiyo.diğer bilgisayarlara takınca da görmüyor.bozuldu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar