_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 İlk Türk uzay adamı (artık astronot mu denir, kozmonot mu denir, >uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya çıktığında atılacak olası gazete >manşetleri > > - Kendimizi aştık... > - Bekle ay geliyoruz... > - Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!.. > - Uzaya kapak attık... > - Artık biz de uzaylıyız > - Türkler uzayda > - Türk'üz doğruyuz uzaylıyız... > - Bu bizim için büyük, insanlık için küçük bir adım! > > Gaza gelmiş bazı gazete başlıları > > - Alemin kralı geliyor.. > - Bekle bizi İngiltere.. > - Uzay tamam sıra güneş'te! > - Bekle bizi samanyolu > - Marslılarla Türkler arasında genetik bağ bulundu! > > Star - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız... > Hürriyet - Uzanlara rağmen... > Milliyet - İstikbale eriştik (yanda üzerinde oynanmış bir Atatürk > resmi, yanında mekik) > Sabah - İlk biz duyurmuştuk.. > Zaman - Ve mümin uzayda > Türkiye - Allah'a şükür.. > Vatan - İŞte Hezarfenin torunları. > Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk > Star - Uzayın ulen > Hürriyet - Aydın doğandan Türk astronotlara jest > Akit - Uzayda duyulan ezan sesi > Sabah - Aydın doğandan büyük şantaj > Şamdan - Marslı erkeğimin geyşası olurum > Bulvar - Ay fena oluyorum > Star - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa > Star - Welcome to space > > Spor sayfasının manşeti.. > > Hürriyet - Fenerbahçe rüya takımı kurdu.. > Fanatik - Uzaylılar da Fenerbahçeli mi? > Fotomaç - Bir gün her uzaylı fenerli olacak > Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek.. > > Köşe yazarı başlıkları.. > > Oktay Ekşi - Marslılara savaş açalım.. > Ertuğrul Özkök - En pahalı mars þarabını içtim.. > Erman Toroğlu - N'aber hıncal bak gönderdik çocuğu uzaya.. > Nihat Genç - Uzaylı olmanın topluma negatif etkisi.. > Hıncal Uluç - TK00XV2 plakalı uzay aracı'nın sorumsuz astronotu..O ne dönüş öyle kardeşim ? > Emin Çölaşan - Uzay mekiğinin yapımı için neden iki firmadan teklif alınmadı ? > Bekir Coşkun - Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete.. > Ahmet Altan - Astronotları çıldırtan kadınların öğleden sonraları ten kokusu ne ola ki ? > Ayşe Arman - Yine evleniyorum.. > Turgay Şeren - Ben geçen haftaki yazımda belirtmiştim.. > Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz. > Haşmet Baboğlu - Uzayda mı olmak, dünyada mı olmamak konusuna dikkat etmek lazım.. Yabancı basından başlıklar.. > Washington Post : Insanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan uzaya çıktı.. > Le Figaro : Astonotlar arasında hiç Kürt yok.... > Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük başarı, eğer mekiği sağ salim indirirlerse, 2034'de müzakerelere başlarız' dedi.. > Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk >uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi.. > Corierra Della Serra : Incedibile..Berlusconi, Türk Astronot'un > çocuğunun sünnetinde kirve olacak.... > Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti.... [Bu mesaj _Tora_ tarafından 05 Mayıs 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yakında ezberliycem az kaldı.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben ilk defa gördüm keyifliydi... Açıkçası ekşiden arak astronot hüstın geyikleri bekliyordum (bkz: eksiyi kaynak alacagima uludag maden suyunu kaynak alırım daha iyi)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 05 Mayıs 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ahaha süper yaa :) Yeni baskı olması sevindirdi.. (bkz: estel çekil,katılcam sana..)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bu tarz okuduğum yazılarda ilk defa bu kadar çok güldüm:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 haha arada bir kaçı varki süper. bende aynen hüstın geyiği bekliyodum değişiklik oldu[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bende açmıcaktım hüstın diye. Sonra bi bakıyım dedim. Harbi bazıları çok güzel :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 herkes aynı modda girio galiba bu topic'e.. bende öyle düşündüm ama güzelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Saeros, 05 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: yakında ezberliycem az kaldı. bende abi ama olsun güzel :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ik türk uzay mekiginin ismi kesin : Galaksi Lazeri olur[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilk+turk+uzaya+ciktiginda+olasi+gazete+mansetleri =P[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eheeh (bkz: bakınız vermek)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 (bkz: üşenmek)[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Hoş :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer . [Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ekşi sözlükmü okuyorum paticik forummu karıştırmaya başladım[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Saeros, 05 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: yakında ezberliycem az kaldı. ilk defa goruyorum valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 +1 bende ilk kez okudum :) said: metboy, 05 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: ekşi sözlükmü okuyorum paticik forummu karıştırmaya başladım :-p [signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmekten Geçer . [Bu imza zgrw tarafından 05 May 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Mayıs 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 valla türk milletinin iç yüzü bu :D[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar