Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yabancı bir serverda görmüştüm. Açlık gibi Susuzluk vardı. Su içmeyince Str,Dex,Int yavaş yavaş düşüyor sonrada ölüyordu falan. Nasıl yapabilirim böyle birşey?[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 tüm karakterlerin layer special bölümüne bir item koyarsın . item'ın morex'i su , morey'i tuvalet ihtiyacı , morez'i de diğer ihtiyaçları olabilir... 3600 gibi bir timer verirsin, git gide azalır. su içtikçe artar. on=@environchange'de de bunları kontrol edersin. baktın morex <0 , o zaman adam ölmeye başlar. baktın morey <0 o zaman ne yaparsın bilemiyorum. morez'in < 0 olduğu durumlarda bir süre hesabı kapatmayı düşünebilirsin.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Teşekkürler ama tam anlamadım biras daha açıklarmısınız?[signature][hline]No Victory, Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 YA silencer varya kırıldım adam anlamadım demiş ben gülmekten öldüm burda yemin ediom sana. :)[signature][hline]Best of Bolubeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: nbl_silencer, 04 Mayıs 2004 19:52 tarihinde demiş ki: tüm karakterlerin layer special bölümüne bir item koyarsın . item'ın morex'i su , morey'i tuvalet ihtiyacı , morez'i de diğer ihtiyaçları olabilir... 3600 gibi bir timer verirsin, git gide azalır. su içtikçe artar. on=@environchange'de de bunları kontrol edersin. baktın morex <0 , o zaman adam ölmeye başlar. baktın morey <0 o zaman ne yaparsın bilemiyorum. morez'in < 0 olduğu durumlarda bir süre hesabı kapatmayı düşünebilirsin. hem timer hem environchange :p timerla yapıcan onu. mesela 100 timer verirsin. 100 saniyede bi morey,x,z değerlerini check eder ona göre bişiler yaptırırsın. environchange ile olmaz diye düşünüyorum. sonucta adam macroya bıraksa hic biyere hareket etmese ?[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konu başlığın çok yaratıcı. kutlarım :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Susadım Çeşmeye , gitmez olaydıııım..... Susadım Çeşmeye , gitmez olaydıııım..... Yarrimm ooo güzell kıızııı bilmemneee Bakmaz olaydııııımmmm , güzel yüzünüüü görmez olaydııım. ( Ferdi Tayfur .). allam ne saçma şarkıdır bu , susadım çeşmeye töbe...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari [/i] Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eheuehueh :D[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Kompozisyon başlığı gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar