Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Aha chealsea attı 1-0 oldu[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ayrıca dün porto deportivo'yu 1-0 yenip finale çıktı.. gronkjaer feci bi gol attı ayrıca. maşallah yani..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 efet öle oldu[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 deportivoya çok üzüldüm ya ipna porto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 orta yaptı gol oldu geçen sene figo, bu sene gronkjaer[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 YEAAAAAAAAHHHHHH[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Aha 2- 0 lampard terbiyesizine bak be![signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 eee her baba yiğidin harcı değil chelseayi orda yenmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL 2-1[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bu adamın kafasına hastayım ya. dünyada en iyi kafa vuran adamlardan. PFFFFF[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 2-2[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar