viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şu uzun boylu yaratıgın adı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bir nevi tripot işte son harfi d de olabilir özel bi adı varsa mehmet mualla gibi tanıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ulan kaç senedir oynuyorum bu oyunu unuttum iyimi hass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oyun bu oyun ne mehmeti dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 strideeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 half life 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 öh be allah razı olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 önemli bi karakter değil benim için... saadece zor ölüyordu. adını fazla sallamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 adini bilmiyosan resmini nasil buldun :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 o değilde koşan bi iskelet var zıplıyo böle borulara tırmanıyo acayip tırsıyorum ondan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 iskelet değil lan o, zombi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ravenholm bölümü efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 InneR_ChaoS said: adini bilmiyosan resmini nasil buldun :o bi makale gibi bişi yazıyorum ona yazdım resmini googleda half life 2 diye aratınca buluyorum ordan aklıma geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 GwindonSurion said: iskelet değil lan o, zombi :D ya yok o değil ya 1dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu işte dehşet hızlı koşuyo zombi hızlı koşarmı :D buda tehlikeli oyunda en cok korktugum 2 yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hl2 de o böceklerin formatı değişiyordu ya, işte uzun bacakları olan bi böcek böyle yapıyordu insanları... hıhı evt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şu arkadaşı gördüğünz yerde kaçın (eğer oynayan varsa) ama yanında onun haricinde başka bi canavar varsa kaçın yoksa kaçmanıza gerek yok :D cnkü bunlar canınızı 1 e indiriyo sadece ayrıca o böceklerden yeniside bu uzun bacaklılar bunlarda hızlı koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 rus peder benim adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar