Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 MAden spawni koydum ama playerlar goruo ve 1 tane 1 ane cıkıo nasıl duzelitirm?[signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 UP!!![signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 invis yap itemi gozukmez ne diyebilirim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 maden spawnı diye bişi yok zaten. :) invis değilse koydugun gem'ler görürler.[signature][hline]SouLForGeD, 26 Nisan 2004 12:23 tarihinde demiş ki: I rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 iide onlar nasıl invis olcak onu bilmiorum[signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cozdum olayi static yapinca invisen cıkıo ama yapmazsamda savede gidio alla alla[signature][hline]Ne Demiş Laz ZiYa:Vuran Kacar,Vurduran Gelir. CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 .xinvis 1 dene ( itemde hiç denememiştim :) benim için denersin artık :) ) olmazsa axisten flag koduna bak onu ypa şimdi aklımda değil kod[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar