Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Resmine uyuz oldum evet. :) Kendisine de uyuzum ya neyse. gerçi yine de kablolama maliyetini araya tıkıştıracaklarmış, ama her ay boş yere sabit ödemekten iyidir. ahada haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 musterilerinden gelen yogun talepmis. yalanin boynuzlusu.. o karari durdurmak icin ellerinden geleni yaptilar, simdi ayak cekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 geçen hafta arayıp şikayet etmiştim. galiba ondan sonra verdiler kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kafamı sokmamı engelliyecek bi karar diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 iletişim cagında evde telefonsuz ne yapcaz ki :) bazı tarifeler cep telefonlarından bile daha ucuz :) sabit hat kullanımı artmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 "Türk Telekom CEO'su Paul Doany" garip geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 tam ceo gülümseyişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Mortis said: "Türk Telekom CEO'su Paul Doany" ben de çok gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 said: TT"nin sabit telefonun ADSL kullaniminda sart olmasinin, nasil buyuk bir sorun oldugunu anlamasi guzel. Ote yandan bu sonuca varmalari icin 6 yil ve kaybedilmis 20 kadar dava gerekmesi de enteresan. süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 karar verildiyse kalkması da bi üç yıl alır, ümitliyiz. ama hala kafalar telekoma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar