Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet durmadan kesilip geri geliyor

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

selam

superonline adsl kullanıyorum

her gün eve geldiğim zaman ilk modemi görüyorum kapıya yakın modem. eve girdiğim zaman evde internet olmuyor (bu sorun hep var, bütün gün downloada bırakamıyorum bu yüzden).

sora bilgisayarı açıyorum, internete girecek gibi olduğum zaman internet geliyor.

bu o kadar büyük bir sorun değil, fakat bazen ben evdeyken de internet 20 saniye gelip sonra 20 saniye gidiyor. ama bazen de fıstık gibi çalıştırıyor, GB'lerce download edebiliyorum yani.

böyle saatlerce gidip gelebiliyor. superonline i aradım (şaka değil en az 6-7 kere aradım), önce duvara bağlanan kabloyu değiştirttiler, modemi resetlettiler, telefonu iptal ettirttiler vsvsvs. ha eve kesinlikle birini göndermiyorlar, "eve birini göndermezseniz superonlineyi bırakıcam yeter artık" dedim "birşey yapamayız biz" diyip kapattılar (bu arada ne terbiyesizliktir bu ya)

ama bir türlü sorun çözülmedi.

şimdi 1) bu sorunu yaşayan başkası var mı

2) kablo nete mi geçsem.

tenks
Sosyal ağlarda paylaş

Telsiz telefon, wireless, wired, herhangi başka bir şey hatta karıştığı anda bağlantı kesilip yeniden bağlanmaya başlıyor, ttnet benim de. Ortalama 30 sn içinde bağlansa da ttnet teknik servisi ile daha sorunu çözebilmiş değiliz. personel bilmemnesinden müşteri bilmemnesine kadar herkesle konuştuk konuyu ama mantıklı bir açıklama getiren olmadı. Bilg. müh. okuduğumu öğrenince değişen öneriler ve line'ı direk modeme takın gibi şeyler baymaya başladığı için artık aramıyorum. Onlar iki güne arar nasılsa.
Sosyal ağlarda paylaş

abi superonline adsl dediğiniz şu adresteki mi?

http://www.tellcom.com.tr/

yapmayın etmeyin gözünüzü sevim ben de kabloneti bırakıp buna geçicektim

//kablonet teknik ekip yollama konusunda ttnet e göre biraz daha cömert(gerçi eve gelmeleri için baya baya dil döküyosunuz genelde sahaya yolluyolar ekibi ya da binadaki kutuyu kontrol edip kaçıyolar haber vermeden) ama sorun olabilitesi sorun şekilleri aynı tamamen söyliyim. ayrıca binanızın sinyal kapasitesi veya binada başka birinin net kullanması falan sizi etkiliyo öyle ambelelikleri var kablonun. ben mesela baydım alttaki nuriye teyze 2. televizyonuna splitterla yayın çekince benim netin yavaşlamasından.

ha bir de kablonet müşteri hizmetleri işlerden anladığınızı belli ederseniz nispeten daha spesifik cevaplar veriyo çok nadir saçma sapan kişilere rastladım.
Sosyal ağlarda paylaş

kazanan said:
GÜM!

izninizle uplıyorum ve tekrar soruyorum ki

4mbit kullanan şahıslar aceba maksimum kaç kBps d/l gördüler hele ankara ya da eskişehirdekiler cevaplarsa müteşekkir oliciiğm.

direct download'da ortalama 430kb/sn'lerde geziniyorum. torrent 380-400 civarı.
/izmir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...