necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=110805&cat=210&dt=2008/11/25 istediğin kadar isyan et bu adamların tekelinden çıkamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şu turkcell yayaydı internetini, ben o zaman görürdüm bu ukalalıkları. iki gündür net kesiliyo destek hattı modemi aç kapat diyo başka yardımcı olamam diyo, verecekleri hizmete... verdiğimiz sabit ücretler fatura toplamlarının yarısından fazlası, neyi nereye azaltıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şikayet ne anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tekel gibi olmalarına rağmen özel şirket olmaları mı? Evet, ayrıca özelleştiler fakat teknik destek modemi açıp kapamadan ibaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 valla TT nin hizmeti çok daha iyi eskisine göre tabii bunun sebebinin ne olduğunu bilmiyorum, özelleştirmeyle alakasız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Her ne kadar ozellestirilmesine karsida olsam.. Suandaki hizmetleri eskiye gore daha iyi.. Internetimdeki problemi cozmek icin eve ekip yolladilar sinyali olctuler cart ettiler curt ettiler sonra modemin bozuk olduguna kanaat getirdiler ben 15 senedir bilgisayar kullaniyorum sie be derken herif cantasindan modemini cikardi takti internete girdi ve ben utandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Eskiden hizmet diye birşey yoktu, şimdi ise hizmet çok kötü. Ben pek bir fark göremiyorum. Hani özelleşti falan da yaptıkları tek şey telefon başına kibar konuşan 2 tip koymaları. Teknik resvis gene aynı rezalet. Çalışanlar zamanında amcaoğlu teyzekızı diye işe alınan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 neti bi bağladılar bana bi daha ttnetle iletişeme geçmedim bi sınırsaza geçerken fişi sök tamam tak dediler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sınırsıza geçip geçemediğini nasıl görüyorsun? Bende gecen hafta limitliden sınırsıza geçtim ama emin olamıyorumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 abso aynı gün yapılıyo artık tarife değişikliği rahat ol çek flimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Absolut said: Sınırsıza geçip geçemediğini nasıl görüyorsun? Bende gecen hafta limitliden sınırsıza geçtim ama emin olamıyorumda :) sen yinede emin olmadan bişi indirme 444 0 375 i ara sor bi ayrıca ttnet te bi arkadaşında dediği gibi bi ilerleme vaar ama özellştrme ile alakası yok daha cok bu turbonet olayına yogunluk verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 arıza kaydı girdiğimde baya ilgilenmişlerdi,hemde grevdeydiler. biz ayrıyız o grevden dediler. telefonla destek verdiler sonra adam yolladılar bitince 2 kerede aradılar sorununuz çözüldümü ne durumdasınız diye. daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar