AthleT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bilincimin altında bir yere o kadar derin kazımışım ki varlığını; güneş çekilirken camları kapladığı gibi kaplamışsın gözlerimi kapattığım her anı. Yine güneş usulca terkedip aya bırakınca hükümdarlığı, gelip odamın ışıklarını yakacakmışsın gibi. Belki... Gözlerimin yerini değiştirdim şimdi. Sağ gözümü kapatıp baktım da, Solmuş gibi görünmüyorsun hiç. Yoksa soluyor musun? Belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 degisik yontemler denemeye acık olmayı seviyorum ben. baskaları yapınca da hosuma gidiyo. bu degisik yazıları yazıp yazıp kendimize ait bi uslup oturtucaz belki. belki hic bi zaman oturmicak tam ve bizi o kararsızlık guzel yapıcak iki secenekte de sıradısına cııkmayı denediin icin puanlarımı kaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben begendim,sonbahar cok ilham veriyo bu aralar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar