Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 gider ayak şey yapmayacaksınız di mi
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 valla geçmiş olsun .. bi ara içim gitti yazık nan diye ..
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zaidral said: bir aksilik olmazsa bizde kalacak. dagilabilirsiniz :P dostum helal olsun işte böyle insanlara ihtiyacımız war(tu)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zaidral cok hisli cocuktur. yanlislikla karinca ezip gunlerce agladigini bilirim
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ilgilenenlere teşekkür ediyorum. saol paticik varol paticik.
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bi gün paticik üyeleri olarak ilerde bu ülkeyi hatta dünyayı barış içinde mutlu ve huzurlu sorunsuz bir şekilde yöneticez inanıyorum ben buna herşeyin üstesinden gelebiliriz
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 internetteki ilanlara filanda bak derim ben..umarım bulursun en kısa zamanda.. evim olsa gel derdim ama..
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sexdrugsrocknroll said: bi gün paticik üyeleri olarak ilerde bu ülkeyi hatta dünyayı barış içinde mutlu ve huzurlu sorunsuz bir şekilde yöneticez inanıyorum ben buna herşeyin üstesinden gelebiliriz ahhahahahahah
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Penthesilea said: zaidral cok hisli cocuktur. yanlislikla karinca ezip gunlerce agladigini bilirim fçömasdöçmaçödam
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Abicim yurt ne angut bisi ya ben veli olsam derim oglum istedigi saatte girsin ciksin banane anasini satiyim.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ne abi oglum icmesin mi dicem guvenle alakali bisi benim babamlar 15 yasimdan beri istedigim saatte donmeme izin verdi basimada cok icip dei kusmak disinda kotu bisi gelmedi
blueiice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 papadapulos said: Angelotti said: yani müslüman düşmanıyım, milleti hiç sevmem mi demek istiyorsun ? ahahahahahaa ey allam guldurdun :D
yezid Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 BonePART said: ne abi oglum icmesin mi dicem guvenle alakali bisi benim babamlar 15 yasimdan beri istedigim saatte donmeme izin verdi basimada cok icip dei kusmak disinda kotu bisi gelmedi +1
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben bıcaklandım olumden dondum 1 kere de ayagımdan vuruldum , sana gelmedi die kimseye gelmicek die birsey yok.
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 seninkide hafif cenabetlik :D valla beni çok dilenci/kapkaççı/esrarcı kıstırdı ne param gitti ne bişeyim .. (=
Öne çıkan mesajlar