Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 gider ayak şey yapmayacaksınız di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 geçmiş olsun, ev bulmana sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 valla geçmiş olsun .. bi ara içim gitti yazık nan diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zaidral said: bir aksilik olmazsa bizde kalacak. dagilabilirsiniz :P dostum helal olsun işte böyle insanlara ihtiyacımız war(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 zaidral cok hisli cocuktur. yanlislikla karinca ezip gunlerce agladigini bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ilgilenenlere teşekkür ediyorum. saol paticik varol paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 haha. sevindim kalcak yer bulabilmene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bi gün paticik üyeleri olarak ilerde bu ülkeyi hatta dünyayı barış içinde mutlu ve huzurlu sorunsuz bir şekilde yöneticez inanıyorum ben buna herşeyin üstesinden gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 internetteki ilanlara filanda bak derim ben..umarım bulursun en kısa zamanda.. evim olsa gel derdim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sexdrugsrocknroll said: bi gün paticik üyeleri olarak ilerde bu ülkeyi hatta dünyayı barış içinde mutlu ve huzurlu sorunsuz bir şekilde yöneticez inanıyorum ben buna herşeyin üstesinden gelebiliriz ahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Penthesilea said: zaidral cok hisli cocuktur. yanlislikla karinca ezip gunlerce agladigini bilirim fçömasdöçmaçödam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Abicim yurt ne angut bisi ya ben veli olsam derim oglum istedigi saatte girsin ciksin banane anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 veli olda öyle gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ne abi oglum icmesin mi dicem guvenle alakali bisi benim babamlar 15 yasimdan beri istedigim saatte donmeme izin verdi basimada cok icip dei kusmak disinda kotu bisi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueiice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 papadapulos said: Angelotti said: yani müslüman düşmanıyım, milleti hiç sevmem mi demek istiyorsun ? ahahahahahaa ey allam guldurdun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 BonePART said: ne abi oglum icmesin mi dicem guvenle alakali bisi benim babamlar 15 yasimdan beri istedigim saatte donmeme izin verdi basimada cok icip dei kusmak disinda kotu bisi gelmedi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben bıcaklandım olumden dondum 1 kere de ayagımdan vuruldum , sana gelmedi die kimseye gelmicek die birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 seninkide hafif cenabetlik :D valla beni çok dilenci/kapkaççı/esrarcı kıstırdı ne param gitti ne bişeyim .. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar