Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Kannagi Konusu kısaca kutsal bir ağaçtan yapılan heykelin can bulması desek yanlış olmaz. Kutsal ağaçlar o regionun tanırsını barındırıyor(muş). Bizim küçük Nagi de hayata geliyor ve tahtadan onu yapmış olan Jin ile yaşamaya başlıyor. Az önce 8. bölümü izledim. Epey bişey oluyor ama son bölüm özellikle çok güzeldi. Kesinlikle izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Daitetsu hayal kurduğu , tahmin yürüttüğü yerlerde ben de yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bu sezon kişisel favorim benim valla. Çok orjinal konusu var, karakterler orjinal ve eğlenceli. Tek derdim şu arada sırada 4. duvarı kırma girişimleri. Çok abest kaçıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nagi biraz daha esas kız gibi görünseymiş süper olcakmıs.yan karakter tipinde bana göre.bundan baska da eksigi yok süper gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 süper bölümdü yine. Mikurya ve Daitetsu favorilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Daitetsu mektubu aldığı sahneyi en başarılı sahne seçiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 09 Süper bölümdü ya.Çok eğlendim:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sawer +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 gördüğün en iyi kannagi wallpaperı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 İyi güldürdü bu bölüm. Aradaki lucky star karaoke odası da kaçmadı gözlerden :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Böylece bir anime daha sezonu kapattı. Gerçi daha ortada konu namına bişey yok. lovulovu bile yok. Bidahaki sezona umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 çok boştu ya sonu... çoook şimdi oturup shikabane hime mangasına başlayam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Shikabane Hime'nin 2. sezonu gelcek ama ocak ayında. Bence ikinci sezon bittikten sonra başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 zaten az sayıda release varmış... böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kışt kışt başka başlığa yediniz güzelim kannagimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bugün dvd special bölümünü izledim de. cidden özlemişim. 2. sezonu gelecek mi, söylenti var mı mangasını okuyan var mı, okumaya değer mi -klavyedeki shiftin bozuk olması dolayısıyla soru işaretleri yok- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İkinci sezondan ses yok henüz geliceğini de sanmam. Bayağı büyük draması dönmüştü. Olay şu Hikayenin ilerki kısımlarında Naginin bakire olmadığı ortaya çıkıyor. Bunun üstüne 2ch daki Kannagi fanboyları ayaklanıyor (ki böyle otaku hedefli bir manga çiziyorsanız taboo dur esas hatun kişinin bakire olmaması). Fanboylar bütün Kannagi mangalarını falan yakmışlardı resimlerini 2chana koyup. Bayağı da ağır laflar edilmişti mangaka hatun hakkında. Bunun üstüne çizer hatun depresyona girmişti hastanelik olmuştu falanfilan zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 zuhuhweauewae saçmalığa bak.Nagi'nin bakire olmadığı nasıl ortaya çıkıyor peki?:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yanlış bilmiyorsam o da kesin değil zaten. Tek olay Kannaginin gelip "biz bilmemkaç yaşındayız. Sen bizim hayatımızdaki ilk erkek olduğunu mu sanıyorsun?" gibisinden bir laf etmesi Yetiyor tabi fanboyları çıldırtmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar