-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Adam kime hakaret etmiş? Olmayan bişey mi söylemiş adam. Gerçekte olan bişeyi söylemiş. Niye kişisel algılıyosunuz ki. Maksimum "üslubu sert" ya da "üslubunu beğenmedim" dersiniz. O da kişisel bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ordu her şey dahil herkesin bacak arasını da koruyor. Noldu şimdi yanlış bişey mi bu ifade :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yahu bacak arasını beğenen domalmayı beğenmiyor, anlamadım ben bu işi..seviyenize inince de olmuyo demek, nası anlaşıcaz sizinle? ordu, orduluğunu bilsin, orduluğunu yapsın, kimse gıkını çıkarmaz. ama böyle bi ülkede, fatih altaylı gibi adamlarla bu bi ütopya muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sir said: Domalmak... bacak arası=namus anlamında. ikisi bir mi sence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sir said: yahu bacak arasını beğenen domalmayı beğenmiyor, anlamadım ben bu işi..seviyenize inince de olmuyo demek, nası anlaşıcaz sizinle? ordu, orduluğunu bilsin, orduluğunu yapsın, kimse gıkını çıkarmaz. ama böyle bi ülkede, fatih altaylı gibi adamlarla bu bi ütopya muhtemelen. haklısın senin kadar seviyesi düşük bir insanı muhatap almam hata idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sg-1 said: rahatsiz said: sir said: sınırlarımızı koruyolar diye sorgusuz sualsiz domalmalı mıyız? sen su anda orduya domaliyor musun? ss yoksa inanmam ahah tipik sir abd'ye domalmak daha güzel herhalde IMF'ye AB'ye Kürtlere Araplara ordu domalmıyor sanki abd'ye herkes domalıyor ordu bağımsız bizi kurtarıcak diye bi olayımız yok ama malesef bu ülkede hatta ordunun sorgusuz sualsiz domaldığı,dolaylı yoldan bizide kendine domalttığı dönemleride gördük kenan evrenler falan hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 e ordunun da bağlı olduğu bi bakanlık var değil mi :P ordunun ihtiyaçlarının teknolojisinin ülke tarafından karşılanabilmesi lazım böyle de bi bakış açısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fatih altaylının sorusuna sesli güldüm +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 DoruK said: takunyaya domalmaktan iyidir. asker böyle kaslı kaslı. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 woahhaıfsuhasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ohe be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 domalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Yazının nekadar seviyeli olduğu arkasından çıkan tartışmadaki muhabbetler ve çağrışımlarla ortaya çıkıyor pek birşey demeye gerek yok. Lütfen ülke içinde tecavüze uğrayan kadınlar orduya dava açsın , bacak aramızı koruyamadınız diye.. Allah akıl fikir versin. not: pirim yapmak uğruna bukadar belden aşağı inersen olacağı bu. Ergenekon kayıtlarındaki küfürlü konuşmaları bir yazısında çocuklar okumazın terbiyesiz yazıları demişti. Aynı adam bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Horizon said: Lütfen ülke içinde tecavüze uğrayan kadınlar orduya dava açsın , bacak aramızı koruyamadınız diye.. "Anlayışsızlık" ın bu kadarı lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Anlayışsızlık değil, işine geldiği gibi anlayış, seçici anlayış, selective understanding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 evde kalanlarlarda dava acsin "ordu bacakarami korudugundan gerdege giremedim" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Horizon said: Lütfen ülke içinde tecavüze uğrayan kadınlar orduya dava açsın , bacak aramızı koruyamadınız diye.. taraf yazarı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sg-1 said: Anlayışsızlık değil, işine geldiği gibi anlayış, seçici anlayış, selective understanding. Bunu şöyle anlamak lazım , anlayıştan bahsediyoruz madem. Karşında Türkiye genelinde edepsizce belden aşağı şekilde yazar yazı yazıyor. Bunun karşısında tepki olarak bir okur buna bu şekilde cevap veriyor. Okur anlayışsız oluyor , peki. Bir insanın belinden aşağısına biri tekme atınca tepki olarak darbeyi yiyen kafasınımı tutar of pof diye yoksa belden aşağısınımı tutar ? Kısaca sen nekadar edepsiz , belden aşağı şekilde örnekleme yaparak yazı yazarsan aynen o şekilde de tepki alırsın. Ben adamın ne dediğini veya neyi ima ettiğini çok iyi biliyorum. Ama pislik yapıp ona buna laf sokucam diye edepsizlik yaparsa aynı şekilde cevabını da alır. Hayvan olmamak lazım , bir de yazar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben bile anlamadım alakayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 BENI DINLE FATIH ALTAYLI! SANA SESLENIYORUM GEL BURAYA KACMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Horizon said: sg-1 said: Anlayışsızlık değil, işine geldiği gibi anlayış, seçici anlayış, selective understanding. Bunu şöyle anlamak lazım , anlayıştan bahsediyoruz madem. Karşında Türkiye genelinde edepsizce belden aşağı şekilde yazar yazı yazıyor. Bunun karşısında tepki olarak bir okur buna bu şekilde cevap veriyor. Okur anlayışsız oluyor , peki. Bir insanın belinden aşağısına biri tekme atınca tepki olarak darbeyi yiyen kafasınımı tutar of pof diye yoksa belden aşağısınımı tutar ? Kısaca sen nekadar edepsiz , belden aşağı şekilde örnekleme yaparak yazı yazarsan aynen o şekilde de tepki alırsın. Ben adamın ne dediğini veya neyi ima ettiğini çok iyi biliyorum. Ama pislik yapıp ona buna laf sokucam diye edepsizlik yaparsa aynı şekilde cevabını da alır. Hayvan olmamak lazım , bir de yazar olacak. Okurun o yazıya "edepsizce" demesi anlayışsızlık işte. Ana mevzuyu atlamış yine oraya buraya takılmış. Vay anam fatih altaylı kadına küfretti "bacak arası" dedi! off ne küfürmüş kavgada söylenmez! Hayır şimdi kimin belden aşağısına "tekme atılmış" (örneğe bak lol) bir de "okur" onun cevabını verse! Sanki birine yönelik laf edilmiş. "Belden aşağı örnekleme verdi, hayvan herif!" Gerçek hayatta da böyle misiniz arkadaşlar siz? Hiç mi küfürlü konuşan eleman yok çevrenizde. Ki adam küfür de kullanmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bana göre Fatih Altaylı doğru gözlemlerde bulunmaktadır. Ancak bazı insanlar(!) umulmadık bir şekilde tepki göstermektedir. Şahsi düşünceleri bu kadar doğru ve halkın içinden gelen seslerle benzer olmasaydı, bu kişi köşe yazarı, gazeteci mesleğini yapamazdı. Şahsi görüşlerini konuşmakta ve yazmakta. Yazdığı ve ayıp denilen şeyse şu; said: Bense ona çok kısa bir yanıt verirdim. "Hanımefendi belki farkındasınız, belki değilsiniz ama o ordu sizin bacak aranızı da koruyor" Biraz sert olurdu belki ama bence öyle. Bence öyle diyor. Bence de öyle. Yunanlılar, İtalyanlar, İngilizler, Ruslar, Araplar ve diğer yabancılar Osmanlı İmparatorluğu yıkılırken işgal ettikleri topraklardaki türklere ne yaptılar sanıyorsunuz. Kıbrıs harekatı öncesi öldürülen insanların resimlerini görmüşsünüzdür. O kadınlara tecavüz etmediklerini mi düşünüyorsunuz. Eğer gerçekten öyle düşünüyorsanız çok aptalsınız. Dinine bağlı olmak, Kafanızı kuma gömmenize neden değildir. Ordu ülkemizin belkemiğidir. Orduyu oluşturan insanlar bizleriz. Her ne kadar hazmedemeyenler çıksa da, Ordu bittiğinde TÜRKİYE de biter. Ordu düşmanı olan insanların akıllarından zoru var ki orduya takılmış durumdalar. Çürük raporu alarak askerden kaçan erkek gerçekten askerlik vazifesini yapamayacak durumda değilse şerefsizdir. Bunun örnekleride malum. Orduda bir kurumdur. Ve yıpranır. Yıpratmak isteyenlere, Yaşı küçük olup askerliğini yapmayanlara haykırmak istiyorum. Gerekirse ülkem için 1 değil 10 kez daha askerlik yaparım ve yapacak milyonlarca TÜRK olduğunu da biliyorum. Bu vatana canım feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Burda bazı arkadaşlar normal sohpetlerde veya aile arasında "bacak arası" kelimesini kullanıyorlar heralde. Nasıl normal geliyor bu kelimenin kullanılması anlamıyorum. Kendinize gelin arkadaşlar. Kullanılan kelime normal insan ilişkilerinde kullanılan bir kelime değil ağır bir argo kelimedir. Size dışarıda biri gelip ben senin ananın bacak arasını koruyorum dese , böyle adama normalmiş gibi bakıp geçermisiniz ? Kusura bakmayın burdaki tepkileri anlamak elde değil , forumu 2. kişilik olarak kullanmayın , gerçek hayatınızda ne olacaksa o şekilde yorum yapın bence. Fatih altaylı ve yazdığı gazete sanal değil , o lafı söylediği insan veya insanlar da sanal değil. Sizin ananıza veya bacınıza öyle bir laf biri etse böyle evet olumlu doğru söz diyecekseniz de sizin probleminiz. Not : konuyu ne anlamda söylemişe çeken arkadaşlara bişey söyleyeyim. Buradaki tepki konuşmaz tarzı ve kullandığı sözcüktür. Ana fikri değil. Biri size ana fikri çok doğru bir olayı küfür ederek de analatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Horizon said: Burda bazı arkadaşlar normal sohpetlerde veya aile arasında "bacak arası" kelimesini kullanıyorlar heralde. Nasıl normal geliyor bu kelimenin kullanılması anlamıyorum. Kendinize gelin arkadaşlar. Kullanılan kelime normal insan ilişkilerinde kullanılan bir kelime değil ağır bir argo kelimedir. Size dışarıda biri gelip ben senin ananın bacak arasını koruyorum dese , böyle adama normalmiş gibi bakıp geçermisiniz ? Kusura bakmayın burdaki tepkileri anlamak elde değil , forumu 2. kişilik olarak kullanmayın , gerçek hayatınızda ne olacaksa o şekilde yorum yapın bence. Fatih altaylı ve yazdığı gazete sanal değil , o lafı söylediği insan veya insanlar da sanal değil. Sizin ananıza veya bacınıza öyle bir laf biri etse böyle evet olumlu doğru söz diyecekseniz de sizin probleminiz. RTE çiftçiye "ANANI DA AL GİT" dediğinde sesinizi hiç duyamadım kardeşim. Şimdi mi namus kumkuması oldunuz. Ki birisi Başbakan, diğeri köşe yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar