Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bazı gruplara üye olmak için o network'e üye olmak lazım galiba? Ama ben ne grup oluştururken ne de grup'u editlerken öyle bir ayar göremedim.. Otomatik benim network mü geçerli oluyor grup için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aynen öyle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 burası Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tamam gördüm ama sanıyom bu sonradan değiştirilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Degıstırılmıyo grubunu sıl sonra tekrar kur :) grubu da once uyelerı sılerek sonra kendını sılerek sılebılırsın. Global yap daha sonra networku herkes uye olabılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 teşekkürlerimi sundum.. hatta atalım adminlere bi email de fixlesinler şunu.. ama belki bilerek yapmışlardır herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar