Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 acaba diyorum eskileri filan second hand e mi satsam freeshoptaki icki parasini cikaririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 fastreloader said: penth, montana/billingse gelicem ben temmuzda. olur mu? haritada yakın ama hayvan gibi uzaktır kesinher yer uzak abi burda yan eyalette olmadikca (veya new england'da olmadikca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 o bavul olayi amerika ici ucuslarda var burada mesela ichatlar ucarken, ekstra bagaj parasi veriyorsun, sirkete gore degisiyor ama genelde 1. bagaj 15 dolar 2. bagaj 25 dolar vs diye gidiyor. yurtdisi ucuslarda 2 tane 23 hakkin var, ondan sonra kilo basina veriyorsun ve ciden cok veriyorsun, 2 tane 40 kiloluk valiz goturmek gibi bir planin varsa, bi valizi icindekileriyle tekrar satin alicak para verirsin zaten buuyk ihtimalle ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bavul siniri 1 e indirildi fln diye bisiler duydum dogrumudur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yurticinde o.neyse ya play by ear yapcam gene sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ohoo bide antalyaya gecmek icin vercekmisim valiz parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Merhaba ; Aşağıdaki linkte gördüğünüz ürünü Amerikadan almak istiyorumda. Acaba şu an Amerikada olupta bu hafta oradan buraya gelecek olan varmı ? (:D Kargo daki ekstranızıda ben karşılarım hem http://www.opticsplanet.net/buve10frups.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hmm ben gelcemde valizi toplayip tartmam falan lazim once yer olursa haber ederim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bende 13 temmuz gibi gelicem eger yer kalirsa vede hala istiyorsan getiririm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hazir konu varken bir sorayim dedim. Turkiye ile telefon gorusmelerinizi nasil yapiyorsunuz ? Bir arkadasim var ama telefon konusmalari problem oluyor. MSN, Skype falan bir yere kadar. En iyi telefon karti yada tarife nedir ? Siz neler kullaniyorsunuz Turkiye ile gorusurken yada ben ne kullanmaliyim Amerika ile gorusmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Komturk kullaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Peki ucretlendirmesi nasil vaktin varsa biraz yazarmisin ? Kullanimi falan bildigimiz turkcell, avea vb. kartlar gibimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 prepaid kartlar var 5 dolar fln 4 saat fln konusabiliosun sanirim saat suresinden emin degilim ama bizim burda (houston) fiyati oyle bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Dunyatelekom kullaniyorum ben kontor yukluyorsun at&t hat uzerine, asil hattindan dakika dusmuyor. Turkiyeyi aramanin dakikasi cep telefonlari icin 16cent/dk, sabit hatlar icin 6cent/dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 5-12 agustos'ta chicago, 13-18 agustos'ta new york'ta olucam. chicago'da konferans nedeniyle yogun olurum da, new york'ta hayta hayta gezicem galiba. tur rehberligi yapacak patilere dotada farmlanarak odeme yapabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 farmlanıyosun zaten mümtaz. öyle ödeme olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gevur seyi gibi yanar ny o tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 skype (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Xtreme_Chill said: Peki ucretlendirmesi nasil vaktin varsa biraz yazarmisin ? Kullanimi falan bildigimiz turkcell, avea vb. kartlar gibimi ?www.komturk.com dan kontor aliyorum sonra birini aricakken komturku ariyorum, internet sitesinde hesabima kendi telefon numarami yazdigimdan direk ben arayinca PIN falan girdirtmeden "su kadar kontorun kaldi, aramak istedigin numarayi gir" diyo. 1-2-3-... gibi numaralara telefon atayabiliyosun yine web sitesinden, veya iste bodos ariyip #'ye basiyosun cep telefonu ararsan dakkasi 15 cent, ev telefonu ararsan 5 cent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Turkiyeye gidiyorum 1 ayligina gencler. Yarin istanbuldan selamlarimi yollarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bende 4 gun sonra kutsal topraklardayim sdf.gidemeyenlere selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 D.C. den selamlar efenim, varmi civarda kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 lan ne hafai fi$3k patlattilar be, gerci koca binalardan bi bk goremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Valla Boston'daki 4 Temmuz'un yanina hicbir yer yaklasamaz diyorlardi, birinci elden onayliyorum. 4 Temmuzlarda yakinsaniz Boston'a gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar