Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Patileri?

Mille

Öne çıkan mesajlar

o bavul olayi amerika ici ucuslarda var
burada mesela ichatlar ucarken, ekstra bagaj parasi veriyorsun, sirkete gore degisiyor ama genelde

1. bagaj 15 dolar
2. bagaj 25 dolar vs diye gidiyor.

yurtdisi ucuslarda 2 tane 23 hakkin var, ondan sonra kilo basina veriyorsun ve ciden cok veriyorsun, 2 tane 40 kiloluk valiz goturmek gibi bir planin varsa, bi valizi icindekileriyle tekrar satin alicak para verirsin zaten buuyk ihtimalle ehue
Sosyal ağlarda paylaş

Hazir konu varken bir sorayim dedim. Turkiye ile telefon gorusmelerinizi nasil yapiyorsunuz ?
Bir arkadasim var ama telefon konusmalari problem oluyor. MSN, Skype falan bir yere kadar. En iyi telefon karti yada tarife nedir ? Siz neler kullaniyorsunuz Turkiye ile gorusurken yada ben ne kullanmaliyim Amerika ile gorusmek icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xtreme_Chill said:

Peki ucretlendirmesi nasil
vaktin varsa biraz yazarmisin ? Kullanimi falan bildigimiz turkcell, avea vb. kartlar gibimi ?
www.komturk.com dan kontor aliyorum

sonra birini aricakken komturku ariyorum, internet sitesinde hesabima kendi telefon numarami yazdigimdan direk ben arayinca PIN falan girdirtmeden "su kadar kontorun kaldi, aramak istedigin numarayi gir" diyo. 1-2-3-... gibi numaralara telefon atayabiliyosun yine web sitesinden, veya iste bodos ariyip #'ye basiyosun

cep telefonu ararsan dakkasi 15 cent, ev telefonu ararsan 5 cent.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...