aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ahha des moines tamamen turkmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ya beyler bosverin kebabi, baklavayi, birayi ya. ama sahiden bi bogaz kenarinda oturup sigara icmek, bir bogaz koprusunden arabayla gecmek, bir de vapura binmeyi ozluyorum valla ne diyim. ha bir de cok cok yiycek bisi sorarsaniz, simit anasini satim yok burda yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bagel var simidin yandan yemisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 PRETZELZ LOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ne bageli ya, bagel simidin yanindan gecebilir mi citir citir sabah simidinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 lan burda boyoz isine girsem dunkin boyoz diye, adamlar severmi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Gencler dunya kupasina gidiyor muyuz 2010'da bilmiyorum insallah gideriz, youtube da gece gece sunu izledim artik nasil bir ozlem buyumusse icimde hungur hungur agladim kiz gibi ya. Siz de izleyin siz de aglayin yalniz birakmayin: boyle bir olaya ihtiyacimiz var ulkece. Herkesin tek yurek birlestigi tek olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ehehe bende bugun liberty state park a mac yapmaya gidiyom, burdakiler soccer diyo ya neyse :) lan dun hobokendaydim, bodrum sahilleri bu kadar kalabalik olamaz, bikinisini kapan cimlerin uzerine atlamis, havlusunu acmis fln. hani deniz varda yuzulmuyo sonucta, adamlar sirf guneslenmesine takiliyo. belediye baskanimizdan buraya en azindan bir havuz istiyoruz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Boyoz ne ki ne?Ben bu arada iyice ayar olmaya basladim bu adamlara yakinlarda cikabilirim haberlere "Turk dehset sacti" filan diye.Cidden ne kadar degisikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ny taki ali baba yi nasil bilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Mille said: Boyoz ne ki ne?Ben bu arada iyice ayar olmaya basladim bu adamlara yakinlarda cikabilirim haberlere "Turk dehset sacti" filan diye.Cidden ne kadar degisiklerboyoz izmir'den cikma, en super kahvalti yiyecegidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya da aksamdan kalma.. saat 5 gibi, firindan yeni cikmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 olm bana is bulun amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 polis ol , iyi para varmış :D polis tanıdığım var altında nissan 350z fln var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DiadanLocke said: olm bana is bulun amerikada. kendime bulsam, sana da bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 aquila said: iyi biliriz. fiyat/performans orani nasildir? 2 hafta sonra yemek ismarlama sirasi bana geldiginde orda olcaz buyuk olasilikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Helcaraxe said: polis ol , iyi para varmış :D polis tanıdığım var altında nissan 350z fln var sirket arabasidir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 valla ben pek hesap odemedim orda sfdf, ama ucuz deil pek. yemekleri iyi, ben begeniyorum, begenmeyenlerde var ama. bi de hangi yerinden, ali baba mi, ali baba terrace mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 turk yuruyusu. cumartesiymis. mail geldi. dolmus kalkiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 reyou said: Helcaraxe said: polis ol , iyi para varmış :D polis tanıdığım var altında nissan 350z fln var sirket arabasidir o :) valla polis arabası http://www.home.no/sweimport/Data.Moddade.Bilar/Nissan350z3swE..2.jpg böleyse ben polis oluyorum asdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Simit Sarayi Yurtdisinda Ya ciddi ciddi dusunuyorum. Sunu bir denesinler, eger damak tadi tutarsa mcdonaldsa rakip olucaz falan demisler. Amerikanin baska bir yerinde, Turklerin falan bol oldugu, bayiisi acilabilir ilerde. Boyle girisim hevesi olanlar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Abi bence sende aşırı bi yurt özlemi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cok fazla hemde. agliycam lan. bu ayin sonunda donuyorum 1 ayligina allahtan. 1 ay da yeter mi bilmiyorum gorucez eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar