Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Patileri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beyler bosverin kebabi, baklavayi, birayi ya. ama sahiden bi bogaz kenarinda oturup sigara icmek, bir bogaz koprusunden arabayla gecmek, bir de vapura binmeyi ozluyorum valla ne diyim. ha bir de cok cok yiycek bisi sorarsaniz, simit anasini satim yok burda yok yani...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Gencler dunya kupasina gidiyor muyuz 2010'da bilmiyorum insallah gideriz, youtube da gece gece sunu izledim artik nasil bir ozlem buyumusse icimde hungur hungur agladim kiz gibi ya. Siz de izleyin siz de aglayin yalniz birakmayin:

boyle bir olaya ihtiyacimiz var ulkece. Herkesin tek yurek birlestigi tek olay.
Mesaj tarihi:
ehehe bende bugun liberty state park a mac yapmaya gidiyom, burdakiler soccer diyo ya neyse :)

lan dun hobokendaydim, bodrum sahilleri bu kadar kalabalik olamaz, bikinisini kapan cimlerin uzerine atlamis, havlusunu acmis fln. hani deniz varda yuzulmuyo sonucta, adamlar sirf guneslenmesine takiliyo.

belediye baskanimizdan buraya en azindan bir havuz istiyoruz! :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Boyoz ne ki ne?Ben bu arada iyice ayar olmaya basladim bu adamlara yakinlarda cikabilirim haberlere "Turk dehset sacti" filan diye.Cidden ne kadar degisikler
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mille said:
Boyoz ne ki ne?Ben bu arada iyice ayar olmaya basladim bu adamlara yakinlarda cikabilirim haberlere "Turk dehset sacti" filan diye.Cidden ne kadar degisikler
boyoz izmir'den cikma, en super kahvalti yiyecegidir
Mesaj tarihi:
valla ben pek hesap odemedim orda sfdf, ama ucuz deil pek. yemekleri iyi, ben begeniyorum, begenmeyenlerde var ama. bi de hangi yerinden, ali baba mi, ali baba terrace mi?
Mesaj tarihi:
reyou said:
Helcaraxe said:
polis ol , iyi para varmış :D polis tanıdığım var altında nissan 350z fln var

sirket arabasidir o :)

valla polis arabası

http://www.home.no/sweimport/Data.Moddade.Bilar/Nissan350z3swE..2.jpg

böleyse ben polis oluyorum asdsfsfs
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...