reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 He has been quoted as 'the best DJ in Turkey' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hayır fırın ustasıdır bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 firin ustasi olsa daha makbule gecerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bence dedeleri uncudur, ekmekçidir. yoksa soyadı nereden alıcak ki! çalgıcı, dımdıbtısçı falan olurdu.. murat discocuoglu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 o zaman gulluogluna gidebilirsin, iki baklava at, kafan guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 gulluogluna gidebilirim gercekten, ama uzak. manhattana yeni yer acicaklar, oraya giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 evlere servis varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yasiyosunuz nyc de he. burda da varmis gerci bir Turk lokantasi ama 2 saat uzakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bi dakka ya ben asil olayi kacirmisim, lan bu krizde manhattan'da dukkan acmak... bu gulluoglu amerikalilarla dassak mi geciyo ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Gecerler abi, adamlar TURK!! CESURLAR!!! BAKLAVA!!! cok ozledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bi insan hünkar beğendi, martı+simit+çay, deniz kenarı+balık+ekmek, kuyu kebabı, bi kaşığa on tane sığan mantı, taptaze pastırma, misler gibi kokoreç, midye tava ve dolma etc. varken neden gidip baklavayı özler ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 gonderiim bi paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben yemeginde degilimde, en cok alsancakta bira icmeyi ozledim, ah ulannn.. :)o Bu arada efes varmi buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 abi cuk kadar providence'da bile varsa, nyc'de her yerde vardir en olmadi turk restoranlarina git, fiks oluyo. turkish lager diyince geliyo ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 efes var, pacha turk yeriyse kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ii oldu ogrendigim..valla 6 ay oldu, daha turk restronanina gitmedim, bi ara gidersem adama bi kasada paket yap diyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dasaa o saydiklarinin hepsini ozledim, daha da fazlasini. En buyuk sorun yemek heralde bu memlekette. Aquila bana sorduysan bu arada gondereyim mi diye sagolasin zahmet etme ben 1 ayligina Tr'ye donecem zaten hayvanlar gibi yiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 afiyet olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 aquila said: efes var, pacha turk yeriyse kesin vardir. pacha nyc nin en buyuk clublarindan biri zaten, o yuzden efes e pek sans vermiyorum bu konuda. Yok eger varsada o zaman ordunun dereleri tersten akar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Des monies(dogru mu yazdim lan?) bi bilgisi olan var midur?Turk restoranti, marketi, bufesi filan var midur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 karisik kebap ve baklava yedim az once, ozlemisim lan benim got kadar sehrimde yok hic boyle seyler. baklava guzeldi kebap cok agirdi gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 koordinatlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 uçucakmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ara pasi aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar