Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Patileri?

Mille

Öne çıkan mesajlar

@darq: abi pardon ya valla cevap vercem en kisa zamanda ehue

ya dun mukemmeldi, 12-13 kisi idik arkadasin evinde tam geleneksel thanksgiving yaptik, 22 poundluk hindi vardi catlayana kadar yedim ve adam mukemmel pisirmis hindiyi.

20 siseden fazla sarap icmisiz sonlari yok zaten gecenin bende, oglen 1 de gozlerimi actim wtf diye
Sosyal ağlarda paylaş

18ocakta newyork yakınlarında olacağım,gelirken ve geldikten sonra neler almamı tavsiye edersiniz :) mayıs ortasına kadar kalıp 1sene sonra tekrar döneceğim.gps yada gpsli cep telefonu alsam nasıl olur acaba yalnız dolaşmayı severim ama ufak bi rehber olsa iyi olur diye düşündüm :=)

bir de yanımda 1 haftalık falan kıyafet getirip gerisini ordan almayı düşünüyorum.

siz de bir şeyler ekleyip bana ufak tutorial yapar mısınız abd patileri ?
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:
18ocakta newyork yakınlarında olacağım,gelirken ve geldikten sonra neler almamı tavsiye edersiniz :) mayıs ortasına kadar kalıp 1sene sonra tekrar döneceğim.gps yada gpsli cep telefonu alsam nasıl olur acaba yalnız dolaşmayı severim ama ufak bi rehber olsa iyi olur diye düşündüm :=)

bir de yanımda 1 haftalık falan kıyafet getirip gerisini ordan almayı düşünüyorum.

siz de bir şeyler ekleyip bana ufak tutorial yapar mısınız abd patileri ?

valla burda havanin boku cikti, ogle yemeginde 10 dakkalik yere 1 saatte gidebildik, valla gelirken ic donu giymeyi unutma sakin :)

burda kriz oldugu icin kiyafetler yer yer manyaq ucuzladi, bol bol bol bos valiz getir yaninda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...