aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 happy thanksgiving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Black friday diye kalktim sabahin korunde gittim circuitcitye. cok ucuza bazi seyler aldim. wow battlechest aldim 15 dolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 @darq: abi pardon ya valla cevap vercem en kisa zamanda ehue ya dun mukemmeldi, 12-13 kisi idik arkadasin evinde tam geleneksel thanksgiving yaptik, 22 poundluk hindi vardi catlayana kadar yedim ve adam mukemmel pisirmis hindiyi. 20 siseden fazla sarap icmisiz sonlari yok zaten gecenin bende, oglen 1 de gozlerimi actim wtf diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 NJ deyim, takiliyoz, tina turner konserinde olan varmiydi dun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ben bolca new york a ugruyorum, sayilir mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bi biz gidemedik amerikaya, yaşıyosunuz walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Long island new yorktayim. Yuksek lisans. New York civarindakilerle gorusebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 reyou said: NJ deyim, takiliyoz, tina turner konserinde olan varmiydi dun :D mikropppppppppppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ne takılıosunuz aşkjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sessiz harfi uzatmanin mantigi nedir, ben yillardir anlayamadim, surersiz sessiz harf bir de, pppppppppppp okunabilir bisey degil, halbusa mikroooooooooooooooooooop daha anlamli, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sürekli ppppppppppppppp dersen çıkan ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Ben de fredonia dayım..Nam-ı diğer NY içinde bulunan,kanada sınırına 1,5 saatlik mesafede bir kasabamsı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende yakin tarihde Las Vegas gidicem sanirim tavsiye veya sunu yap bunu yap gibi fikri olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yasanicak yer degil las vegas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 neresinde sin long islandin westbury e yakin misin? Spiegel said: Long island new yorktayim. Yuksek lisans. New York civarindakilerle gorusebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aquila said: yasanicak yer degil las vegas. kumar turuna gidiyorum zaten 1 hafta kalicam gittigim sure bazinda gormem veya yapmam gerekenleri merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 virginiada olan yok mu hic? burda cok turk var ama bozkurt diye plaka gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 alperozg said: bi biz gidemedik amerikaya, yaşıyosunuz walla :Dhee -10 burasi feci yasiyoz sdfs sabahlari yataktan cikamiyorum soguk yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hmm dusuniim biraz, listecik gibi bisey yazarim. new yorka pamuk yagdi bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 nj, deli kar var su anda, boku cikti gibi isin, eve nasi donucez bakalim hayirlisi. botlarida giymedik, eldivenleride almadik toptan fail yani. neyseki beremi uyurken kafamda unutmusum o gelmis yanimda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 18ocakta newyork yakınlarında olacağım,gelirken ve geldikten sonra neler almamı tavsiye edersiniz :) mayıs ortasına kadar kalıp 1sene sonra tekrar döneceğim.gps yada gpsli cep telefonu alsam nasıl olur acaba yalnız dolaşmayı severim ama ufak bi rehber olsa iyi olur diye düşündüm :=) bir de yanımda 1 haftalık falan kıyafet getirip gerisini ordan almayı düşünüyorum. siz de bir şeyler ekleyip bana ufak tutorial yapar mısınız abd patileri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bugun blizzard geliyo hakkinizi helal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sabahtan beri kar var burda, 3-5 santim oldu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 burda hic yok ya hava sicak ama ruzgar var cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Darqainu said: 18ocakta newyork yakınlarında olacağım,gelirken ve geldikten sonra neler almamı tavsiye edersiniz :) mayıs ortasına kadar kalıp 1sene sonra tekrar döneceğim.gps yada gpsli cep telefonu alsam nasıl olur acaba yalnız dolaşmayı severim ama ufak bi rehber olsa iyi olur diye düşündüm :=) bir de yanımda 1 haftalık falan kıyafet getirip gerisini ordan almayı düşünüyorum. siz de bir şeyler ekleyip bana ufak tutorial yapar mısınız abd patileri ? valla burda havanin boku cikti, ogle yemeginde 10 dakkalik yere 1 saatte gidebildik, valla gelirken ic donu giymeyi unutma sakin :) burda kriz oldugu icin kiyafetler yer yer manyaq ucuzladi, bol bol bol bos valiz getir yaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar