nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nj de olan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vardi bi zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben de 3 ay boyunca Florida'dayim arkadaslar eger 3 aylik surede buraya uyum saglayip basarili olursam da baya uzun bi sure kalacagim sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sen elektronik muhendisi olupta staja gelen kisi degilmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 evet oyum ben =) gerçi staj da değil de böle tam olarak nolduğu belli olmayan deneme süresi gibi bişeye dönüştü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 floridaya gelmekte güzelmiş, keyfini çıkar o 3 ayın bence. gez toz, işi de kapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Helcaraxe said: floridaya gelmekte güzelmiş, keyfini çıkar o 3 ayın bence. gez toz, işi de kapmaya çalış. fix'd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bakalım iş için çok ciddi şansım var, umarım bir terslik çıkmaz hatta bugün adamların dediğine göre herifler amerikalilardan bıkmuş ciddi olarak. 40 kere tembel bunlar diye başlayan küfür cümleleri kurdu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 buldular mis gibi turku, kole gibi calistirirlar simdi, ezdirme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 iş bulun bana plx k3nks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben de bikac ay icinde geliyorum staja elektronik mezunu olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ohionun havasida istanbul gibi lan 3 gun asiri soguk yagmurlu haftasonu cok sicak gunesli. bi adam akilli ya sicak ol yada soguk yeter bea ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 1 2 ay içinde geliyorum bende san diego ya, var mı oralarda yaşayan patican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 haftaya san diegoya geliyorum, var mı bir pati kişisi orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar