Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Patileri?

Mille

Öne çıkan mesajlar

florida panama city beach deyim.

work and travel kafasina geldik.

baya guzel yer.

club la vela 10 numara diyorlar daha gidemedik bi turlu hehe.

mekan hakkinda bilgi isteyen pm atabilir.

ps: bu taraftaki havaifisekler 30 dk kusur surdu.
baya iyiydi ama bostan o kadar iyi diyorsaniz bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
zamanim varken biraz work and travel anilari yazayim.

Cok uzun tutmicam baska zaman yazarim devamini.

Suan panama city beach, FL deyim. Burasi gayet guzel beyaz kumun oldugu , turistik bir mekan.

Hemen cogu arkadasin meraki olan gece hayatini aciklayayim.

Gece hayati muthis bir yer. Cayote Ugly nin bari bile var. Kizlarin barin ustunde dans ettigi bir mekan ayni filmdeki gibi.

Club La Vela diyorlardi. Gittim bekledigimi bulamadim diyeyim. USA in en buyuk gece klubu diyorlar. Hatta slogani `Party with thousands.` ya da her neyse. Ciddi hip-hop stage ine gittim bir kac kere cok da bekledigimi bulamadim acikcasi.

Spinnaker denen bir mekan daha var tam La Vela nin yaninda rekabet icindeler tamamen. Orasi da guzel. Acikcasi zamparalik pesindeyseniz zaten gidiceginiz mekan cok onemli degil, bayan arkadaslar her yerdeler ve cidden dusundugunuzden daha kolay yaklasabiliyorsunuz vs vs.

Krystal denen bir fastfood restaurantinda calisiyorum. Drive-thru kisminda hergun kafamda mikrafon ile calismak durumundayim aslinda isimi seviyorum ama yeni acildigimiz icin cok mesgul oluyoruz ve cidden cok zor olabiliyor bazen calismak.

Araba fiyatlari deli ucuz bir tane pick up truck almaya ugrasiyorum bu aralar. Ulasiminizi bisikletle gerceklestirebiliyorsunuz ama araba sart cidden.

Neyse simdilik bu kadar hadi eyv.

ps: Turkce m bozulmus lan asdg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
ahaha yok abi Athens yazıyo işte :D

Ohio University (often abbreviated as OU or Ohio, and, since 1999, officially OHIO[1]) is a public university located in Athens, Ohio that is situated on an 1,800 acre campus. Founded in 1804, it is the oldest university in Ohio, oldest in the Northwest Territory, and ninth oldest public university in the United States.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Gencler carsamba gunu washington dc. deki konsolosluga gitmem gerekiyor. Ben virginiadayim 3 saat kadar uzaktayim dc. den. Arabayla gideyim diyorum ama park yeri sorunu cok olur dediler, cok trafik vardir vs. dediler. Acaba fairfax yada arlington a gidip arabayi birakip oradan metro falan ile gitme imkani var midir??

Hadi be hacilar biliyosunuzdur. Notwist marylanddeydi yanlis bilmiyosam o biliyodur belki?? Hadi be haci be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...