kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 florida panama city beach deyim. work and travel kafasina geldik. baya guzel yer. club la vela 10 numara diyorlar daha gidemedik bi turlu hehe. mekan hakkinda bilgi isteyen pm atabilir. ps: bu taraftaki havaifisekler 30 dk kusur surdu. baya iyiydi ama bostan o kadar iyi diyorsaniz bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 su haberi gordum, kotu oldum yaws, artik talihsizlikmi diyim, dikkaksizlikmi kotu olmus yaw. umarim gercektende suclu degildirde elemana bisi olmaz.. work travelci arkadaslarin dikkatine bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 adam kacak calisiyomus eger ogrenci vizesiyle oradaysa, gotunden kan alirlar adamin, yazik. BU ARADA, SUKRU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evet adam ogrenci vizeliymis, yani kacak calisiyo durumunda sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 zamanim varken biraz work and travel anilari yazayim. Cok uzun tutmicam baska zaman yazarim devamini. Suan panama city beach, FL deyim. Burasi gayet guzel beyaz kumun oldugu , turistik bir mekan. Hemen cogu arkadasin meraki olan gece hayatini aciklayayim. Gece hayati muthis bir yer. Cayote Ugly nin bari bile var. Kizlarin barin ustunde dans ettigi bir mekan ayni filmdeki gibi. Club La Vela diyorlardi. Gittim bekledigimi bulamadim diyeyim. USA in en buyuk gece klubu diyorlar. Hatta slogani `Party with thousands.` ya da her neyse. Ciddi hip-hop stage ine gittim bir kac kere cok da bekledigimi bulamadim acikcasi. Spinnaker denen bir mekan daha var tam La Vela nin yaninda rekabet icindeler tamamen. Orasi da guzel. Acikcasi zamparalik pesindeyseniz zaten gidiceginiz mekan cok onemli degil, bayan arkadaslar her yerdeler ve cidden dusundugunuzden daha kolay yaklasabiliyorsunuz vs vs. Krystal denen bir fastfood restaurantinda calisiyorum. Drive-thru kisminda hergun kafamda mikrafon ile calismak durumundayim aslinda isimi seviyorum ama yeni acildigimiz icin cok mesgul oluyoruz ve cidden cok zor olabiliyor bazen calismak. Araba fiyatlari deli ucuz bir tane pick up truck almaya ugrasiyorum bu aralar. Ulasiminizi bisikletle gerceklestirebiliyorsunuz ama araba sart cidden. Neyse simdilik bu kadar hadi eyv. ps: Turkce m bozulmus lan asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ny ta turkce kitap satan bi yer varmi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 spesifik bisey ariyosan bilemem de surekli turkce kitap arayisindaysan Amazon Kindle dertlerine deva olur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 himm bakiyim bi ona, yok roman hikaye fln o tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 up. Ohio nasıl bi yer patiler ? dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ohionun neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Athens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yunanistanda olm athens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ahaha yok abi Athens yazıyo işte :D Ohio University (often abbreviated as OU or Ohio, and, since 1999, officially OHIO[1]) is a public university located in Athens, Ohio that is situated on an 1,800 acre campus. Founded in 1804, it is the oldest university in Ohio, oldest in the Northwest Territory, and ninth oldest public university in the United States. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bilen varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 oha yo! der kacarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 OHA YO diyip kaçma nasıl bir yer anlat biraz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Valla hic gitmedim oraya :( Ama bir arkadasimiz gitti ben cok samimi degilim, onun cektigi resimlerde bir golun kenarindaydilar ve inanilmaz guzeldi tek bildigim bu orasi hakkinda :( edit: bir de bana yakin ben virjinyadayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Iyi gelirsem buluşuruz ahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Gencler carsamba gunu washington dc. deki konsolosluga gitmem gerekiyor. Ben virginiadayim 3 saat kadar uzaktayim dc. den. Arabayla gideyim diyorum ama park yeri sorunu cok olur dediler, cok trafik vardir vs. dediler. Acaba fairfax yada arlington a gidip arabayi birakip oradan metro falan ile gitme imkani var midir?? Hadi be hacilar biliyosunuzdur. Notwist marylanddeydi yanlis bilmiyosam o biliyodur belki?? Hadi be haci be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ucakla git para bok nasisa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ahahah bende para bok olsa burda sorar miydim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fallout'tan bildigim kadariyla metro olayini yapabilirsin evet euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya bide orada tuk bakkal falan bilen var mi gitmisken peynir falan alam. neyse yatiyorum simdi bulurum ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ohhh gittim erteledim askerligi. cogzelmis washington yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar