codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Web sayfasına okudum baya meraklandım ama nasıl ulaşılabileceği hakkında birşey yazmıyor.Sadece bazı görevler yaparak ticket kazanabileceğimi söylüyor.Bu görevleri nerden alabileceğimi bilen var mı?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bestine starport önünde lt sabol diye bi adam vardı ismi yanlış hatırlıyor olabilirim. O veriyor. Bu arada ben biraktim sen başlamışın ne iş :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 04 Mayıs 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Evet tekrardan başladım..Corellian Corvette görevlerine Emperor's Retreatten gittik,güzelmiş ama tabi 75k hamli npcler saldırınca güzel olmadı :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hos geldın :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ben ayrılmadan önce 3-4 gece üstüste gittik hepsinde elimize almıştık :p. 75k gene çerez, hatırladığım kadarıyla super droidlerde 150k ham, 100 kinetic res 80 de blast res vardı.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar