aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 evlilik anlasmasi yapmislar, her filminde oynicam diye, ama cok iyi gidiyo filmlere/karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hadi be? oha kadina bak, helal. ama evet, karisi oldugunu bilmedigim zamanlarda da o düsüncedeydim. kadinin öle epik bi tipi var ki baska filmlere o kadar iyi gitmez. hatta biraz kilo almis hali nazire senlendiriciyi bile andirabilir, öle bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinema yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 aquila said: oh mis gibiydi. ANNE HATHAWAY GEL EVIMIN WHITE QUEENI OL.bu kizin hastasiyim abi. ACEMI PRENSESIM BENIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nikaha seni cagirmiyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tahmin etmiştim de cidden bence iyi değildi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Gidenlerden feedback alalım, nerede izlemek lazım? (altyazılı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 http://h2.haberturk.com/KoseYazilari.aspx?y_Id=9&dt=03.03.2010 Şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şaka gibi evet,haberde dediğine göre'Levent Kanyon, Nişantaşı Citylife ve Şişli Cevahir sinemalarında altyazılı şekilde izlemek mümkün',hücum o halde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gittim, güzel filmdi. fakat çocuk filmi gibi lanse edilmesi yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Azmodai said: sinema yok :( AHAHAHAHAHAHHAH birden yarılıvidim olduğum yerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 3D türkçe dublajlı gittim. Güzeldi hatta dublajda çok kötü deüildi ama bazı şeylerin isimlerni fln anlamadım yani. Böyle orjinallerini söylemey çalışıyorlardı ama anlaşılmıyordu hiç. 3D de çok şart değilmiş bide yani. Öle çokda 3D bi sahne yoktu. Hatta Pandorayı Wonderland'e tercih ederim. Tabii Johnny Depp ve Red Queen iyilerdi baya. Birde Alice'in de gideri var sdafsdafsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Darko2 said: şaka gibi evet,haberde dediğine göre'Levent Kanyon, Nişantaşı Citylife ve Şişli Cevahir sinemalarında altyazılı şekilde izlemek mümkün',hücum o halde :P Cevahir için deseler de inanma:X Buarada çoçuk filmine yakındı. Dialogları pek beğenmedim, ama dublaj olmasından kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Geçmiş olsun :( haberin yalancısıyım ben,Kanyon'a aldım bugün 16.15 matinesine altyazılı>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 3d yok mu şimdi bu hiçbir yerde dublaj olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dublajlı ama 3D mi? altyazılı ama 3Dsiz mi? hangisini seçmeli Altyazılı ama 3d olan bir yer yok değil mi İstanbul'da ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dublajla izlenmez o kesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 3D altyazılı yok ve Disney'in hiçbir filminde olmayacak bundan sonra haberlere göre. Altyazılı 3dsiz gidicen kısaca :P Dublaja hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gitmem dublajlı. yemişim 3dyi normal giderim ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gittim bugün altyazılı izledim babalar gibi :P evet hiçbiyerde 3d ve altyazılı yok :( film güzeldi bu arada,Johhny Depp harikaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 D@rkwish said: 3D altyazılı yok ve Disney'in hiçbir filminde olmayacak bundan sonra haberlere göre. bu ne demek ya? nası olur abi? bole saçma şey olmasın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 alt yazısız ve 3dli olarak türkiyede izleyebilme olasılığı yok mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yokmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinemalar da yalan oldu. yakın zamanda daha çok 3d film çıkacaksa eve bi 3d monitör şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o değil de türkçe mi film :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar