madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 megaupload da erisime engellenmis, yeni haberim oldu. bir tane rare konser buldum sadece megaupload linki var. Bir turlu indiremedim. ktunnel araciligiyla falan denedim, o zamanda bilgisayardaki flash'i algilamadi ve install yerinde "Javascript/ActiveScripting required" gibi bir sey yaziyor. Bu konseri megaupload'dan nasil indirebilirim?
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ktunnel'den girerken remove script tarzı bir şey var onun tickini kaldır gene indirirsin.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu remove script'i yapinca cok kolay indirdim. cok tesekkur ederim =)
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 baya erken yorum yazmisim cunku 45 saniyeden 1'e kadar geri saydiktan sonra tikaniyor. indirmeyi beceremedim o script ayarini degistirerek. opendns'te acc actim oradaki gibi yaptim ayarlarimi, hatta video tutorialda ne yaptiysa aynisini yaptim ama yine acamadim =/ yetemedim evet, o yuzden bu opendns'de nasil yapmam gerektigini biri bana anlatabilir mi?
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben megauploadddan çok sık download yapıyorum. dns değişik sadece. dns değiştirdikten sonra reset attın değil mi? modeme de bilgisyara da atınız eğer atmadıysan.
Öne çıkan mesajlar