madcow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 megaupload da erisime engellenmis, yeni haberim oldu. bir tane rare konser buldum sadece megaupload linki var. Bir turlu indiremedim. ktunnel araciligiyla falan denedim, o zamanda bilgisayardaki flash'i algilamadi ve install yerinde "Javascript/ActiveScripting required" gibi bir sey yaziyor. Bu konseri megaupload'dan nasil indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dns ayarlarıyla oynayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 http://www.opendns.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ktunnel'den girerken remove script tarzı bir şey var onun tickini kaldır gene indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu remove script'i yapinca cok kolay indirdim. cok tesekkur ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 baya erken yorum yazmisim cunku 45 saniyeden 1'e kadar geri saydiktan sonra tikaniyor. indirmeyi beceremedim o script ayarini degistirerek. opendns'te acc actim oradaki gibi yaptim ayarlarimi, hatta video tutorialda ne yaptiysa aynisini yaptim ama yine acamadim =/ yetemedim evet, o yuzden bu opendns'de nasil yapmam gerektigini biri bana anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben megauploadddan çok sık download yapıyorum. dns değişik sadece. dns değiştirdikten sonra reset attın değil mi? modeme de bilgisyara da atınız eğer atmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar