GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 verilen linkten geri gitmemiştim, 10 kere falan gidince ulaşıyoruz poissona sonra lagrange sonra euler bernolli ,bernoulli, leibniz Lagrange ın diğer öğrencisi Fourier bunu bilmiyordum hiç fourierin öğrencisi dirichlet (bu kadar salak ismi nerden buldular diyordum bende hehe, insan adıymış buda meğer) uhuehe site süpermiş ya Dirichletin öğrencesi kronecker edit: resim varmış zaten hehe Biraz daha deşşek neler çıkacak kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sertaç ortaç benim liseden mezun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 www.nottingham.ac.uk MRI i bulan sir hede hodo, bakamıcam portaldan nobel prize winner bide econumicsde nobel prize winner var her bölümde 2-3 tane sir , bide lady trent's engineer tarzı title lar filan. ama bunlar yalan çocuklar, hepimiz biliyoruz ki hiç birşey öğretmiyorlar biz öğrenmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 o değil de ben bu siteyle çok oynadım fark ettim hangi matematikçiden başlarsan başla sonunda gaussa çıkıyorsun. hatta benim bir hocam richard courant'ın, o da hilbert'in öğrencisi imiş. bitmiştir dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gauss konusuna katiliyorum. ayrica padisahlik mi lan bu babadan ogula gibin. hic heveslenme pent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gauss el vermis Penthesilea'ya. turk toresinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar