Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 oha hocam Lagrange, Laplace ve Poisson'in ogrencisinin, ogrencisinin.... ogrencisi cikti http://genealogy.math.ndsu.nodak.edu/id.php?id=81430 eger doktoranin sonuna kadar dayanirsam Lagrange'in ogrencisi olucam lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 I ıh öyle işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 afferin sana hikmet. sana da bravo ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 oha dersini aldigim hocalardan biri de Gauss'un torununun torunu cikti. cok zevkli lan bu mathematics genealogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yok artık lagrange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 lagrange mı daha büyük gauss mu emin olamadım sen iki hocana da selam söyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Olm sen master diye gitmedin mi oraya? Hocalari katakulliye getirip doktoraya mi gectin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aralarında bi şey gecmis mi,kan bagı varsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bizim fiziğe serway giriyodu, soyadı benzerliği olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Bizim hoca CAN busi bulmuş (bilen bilir ne olduğunu) ,hangimiz daha uzaga bakalım ?:) http://www.eduard-rhein-stiftung.de/html/2008/Technologiepreis.html Hatta Hertz dalga teoremini bizim okulda keşfetmiş, Benz (Mercedes kurucusu)da burdan mezun, var mı arttıran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 56K modemi bizim okuldan bir fizikçi bulmuş sdf (bulmuş ağır olabilir onu geliştiren ekipte de olabilir emin değilim ama sanki eski hocalarımızdan biri bulmuş gibi anlattıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu ne bicim baslik lan, daha da kotusu bolum yetkilisi konuya futursuzca mesaj atiyor, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 RTE de bizim okuldan mezun. HAHA SIZINKILER NE KI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 erbakan veya mesut yılmaz bizden mezun ^^ bilemedim hangisi gerçi şimdi. Erbakan vs RTE , hangisi döver. edit: bu arada RTE uni mezunu değil ki , cumbaba adayı bile olamadı hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hepimiz ademin öğrencileriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aquila said: bu ne bicim baslik lan, daha da kotusu bolum yetkilisi konuya futursuzca mesaj atiyor, ayip. haklısın başlığı değiştirdim yani ilerde lagrange hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen biri olursa forumun arama fonksiyonunu kullanarak penthe ulaşması daha kolay olsun diye yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 selam bizim lisede bi almanca hocası vardı, hani böyle gemi dümenlerinde bazı kamyonların direksiyonlarında bi topuz olur ya ondan tutup çevirirler işte bunun patenti o hocanın dedesindeymiş,ben o adamdan ders aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 GEd said: erbakan veya mesut yılmaz bizden mezun ^^ bilemedim hangisi gerçi şimdi. Erbakan vs RTE , hangisi döver. edit: bu arada RTE uni mezunu değil ki , cumbaba adayı bile olamadı hatta :) mesut yılmaz Viyana Uni'den mezun:)sen nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 slms, ben de bidaki dönem Maurice Duverger'ın (20.yüzyılın en önemli siyaset bilimcilerinden biri) öğrencisinden ders alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 feymanla proje yapmış hocam var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 şimdi beni fizikçiler dövmek isteyebilir ama ben einstein ile feynmann'ı çok sevmiyorum açıkçası. bir lev landau, bir hamilton, bir lagrange bana göre çok daha orjinal ve zeki insanlar. Gauss da Ao zaten onu onların arasına bile katmıyorum sdf edit: çok sevmiyorum demek sevmiyorum demek değil bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 usenmedim ugrastim erasmusa kadar gittim. erasmus`un ogrencisiyim ben diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Zep said: GEd said: erbakan veya mesut yılmaz bizden mezun ^^ bilemedim hangisi gerçi şimdi. Erbakan vs RTE , hangisi döver. edit: bu arada RTE uni mezunu değil ki , cumbaba adayı bile olamadı hatta :) mesut yılmaz Viyana Uni'den mezun:)sen nerdesin? Baktim şimdi biri köln biri aachenmış, şehir efsanesi yapmışız demekki biz ordan aklımızda kalmış. Hatta Erbakana büyük respekt Aachenda doktora yapmış.Herhalde kafayı doktora sonrası falan bozdu^^ Benim karlsruhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Penthesilea said: oha hocam Lagrange, Laplace ve Poisson'in ogrencisinin, ogrencisinin.... ogrencisi cikti http://genealogy.math.ndsu.nodak.edu/id.php?id=81430 eger doktoranin sonuna kadar dayanirsam Lagrange'in ogrencisi olucam lan? Hocanı sevmedim. Hocasını da sevmezdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Lagrange'ı sevmeyen bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar