Denizzz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Arkadaşlar ben master artistan'a kasıyorum ve dolayısı ile çoook app exp lazım. Artistan skill öğrenmek isteyenler Eclipse Naboo Moenia'ya gelsinler bedavaya eğitirim üstüne para da veririm :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Theed starportun önünde bağır baya adam bulursun öğretecek.Yada Coronete bakacaksın.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 22 master yaptim hic bole bı derdım olmadı ta kı gecen gune kadar allahım ne zormus allahtan pearce ım yıgıdım yetıstıde 2 masterı daha garantıledık. allah sabır versın[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar