Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bir yerde birşeyi mi kaçırıyorum? PC Gold fiyatları, belli başlı mağazalarında ve internet üzerinde dolar kurunu 1,39'a sabitledikleri için Bimeks, Vatan gibi rakiplerine göre neredeyse %20 daha ucuz. Vatan'dan rastgele seçtiğim ürün (ekran kartıydı) 260ytl iken, gold'da 205 ytl. (KDV vs. dahil). Donanım almak için uygun bir fırsat gibi göründü. Uzun zamandır Kadıköy'e gitmiyorum. Yazıcıoğlu fiyatları da böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 haftasonları fln vatan mavi de o indirimleri yapıyolar bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 deilmiş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hepsiburada'ya baktım orasıda yeni dolar kuru üzerinden satıyor. Karşılaştırdığım fiyatlar haftasonu fiyatları zaten. Valla enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Açıkcası bir kaç ürün dışında öyle çok ucuzlamış bişey yok. Onların çoğu depo malı zaten parası ödenmiş satış üzerinden kar alınacak olduğundan sadece satlan ürünü yerine koymak amaçlı zam yapılmıştır. Ama illaki ucuzlamış şeylerde var. Mesela sony'nin çok iyi bir laptopu 1500 ytl nova da. Almanyada 999eu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 http://www.exa.com.tr/ en ucuzu olduğuna inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Karşılaştırmaları $ üzerinden yaparsanız yanıltıcı oluyor. Gold kuru 1.39'da sabitlediği için heryerden daha ucuza satıyor. Mesela EXA fiyatlarına baktığınızda kesinlikle ucuz. Sebebi yine aynı: Kur 1.6'da sabitlenmiş. Aynı iki konfigürasyonu karşılaştırdım gold yine ucuz çıkıyor. Nerden geliyor bu değirmenin suyu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 stok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben son zamanlarda hep web üzerinden exa'dan alıyorum çokda memnumum valla =) Bir ara hepsiburada'dan alıyordum ondada 1 sipariş hariç bir problem olmamıştı gerçi ama bu site ile arasın bariz fiyat farkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 exa candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 evet exa'dan bende memnunum. Hem iyi hizmet veriyorlar hemde kapıda ödeme seçeneği ile beni benden alıyor. Çok para tutmayacak ufak tefek zımbırtılar için çok iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bilgisayarı toplayıp getiriyorlarmı? Yoksa parçalar ayrı ayrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 istersen topluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar