Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ehem :) bizde arkadaşla dışarda yürürken gördükde "ana noolmuş lan buna" dedik :P çok güzel bişi...farklı bişi... Ama bir getirisi yok...nasılsa her zaman oluyor :PpP Astronomi ne halta yarar ona ulaşıp deyemedikten sonra...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Abi öyle deme bea, Görünüş,fotoğraflar bile insanı dehşete düşürüyor. Düşünsene Sen şuanda ordasın ama yukarda keşfedilmemiş ayak basılmamış neler neler var. Hem Astronomi olmasa dışarıyla ilgili ne bilebilirdik?Hiçbirşey tabiiki.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kaçırıdm rezalet :([signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Son Bidaha Bakdım ßişe kalmamı$ :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hava bulutluydu maalesef göremedim :-([signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Evet bulutluydu cok sasirdim.Hatta o kadar sasirdim ki......Daha bir tane goremedim hehe ilginc[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yarı yarıya görebildim. Sonra ay kayboldu tamamen zati.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: fedaykin, 04 Mayıs 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Şayet bir erkek tek başına çıkıp tutulan aya bakıp dalıp gidiyorda ya çok dertlidir, aklında ellibin fikir dönüyordur yada ibnedir :-P Ya da uzayi ve uzayla ilgili seyler ona cok cazip geliyordur?Turkiye'de imkan olsa astronomi okuyabilirdim ben mesela cok hosuma gider...Dalip gidebilirim..Ama oyle hipne falan da degilim yani tesuf ederim =P[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 :) Gizemli adam takılıyorda olabilir. Hep rüzgarlı havada sahilde duracak değiller ya :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar