mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bu openoffice impress i direk slayt gösterisi cıkacak sekilde nası yapacaz uzantısını bilen var mı? ppt,pps olayı iste impress in pps i ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 odp: OpenDocument presentation Bir de sxi var (OpenOffice.org 1.0 presentation). Ama sxi eskidi artık. Yeni format odp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yok onları denedim, ben direk slayt baslasın istiyorum pp de pps uzantılı olunca direk slayt acılıyor ya onun gibi... böyle bisey yok mu yoksa open da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Yok sanırım öyle bir uzantı. Zaten bildiğim kadarıyla PPT ile PPS arasında uzantıları dışında hiç bir fark yok. PowerPoint kullanarak PPS açınca doğrudan slide show gösteriyor o kadar. Hatta OpenOffice ile PPS açınca slide show'a girmiyor, normal PPT açmış gibi gösteriyor. İşine yarar mı bilmiyorum ama Impress ile ürettiğin sunumu PPT olarak kaydedip sonra ismini PPS olarak değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tamam denerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar