LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Merhabalar; Bir blacksmither olarak bütün savage saronite parçalarını craft etmek ile etmemek arasında kararsız kaldım. İyi yanı çok resilience alıcak olmam ama yeni honor itemları nasıl onu bilmiyorum ve o yüzden boşa para harcamak istemiyorum, honor itemlarına kadar idare edecek pvp itemi var mı şu anda, önerilerinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bence hic urasma parana yazık.Su sıralar piyasası ıyıdır mazemelerın sat daha ıyı derım ben tabı sana kalmıs sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Blacksmith e yeni malzemeler gelcekmi ya sadece 2h mace yapabiliyo öle saçmalık mı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 daha yeni pvp setleri gelmedi snrm ya da ben göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 güzel başlık btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Wintergrasp'daki boss'dan deadly gladiator itemları düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 http://www.wowhead.com/?npc=31125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar