Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.mul files editing

Ungood

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar
Ben gump_patcher adındakı programı kullanarak oyundaki itemlerin karakter profilindeki görünüşlerini değiştirebiliyorum, ama oyun içerisindeki görüntülerini değiştiremiyorum. Karakterde farklı görünüyor çantada yada oyunda elimde farklı görünüyor. Sanırım anim ve tile dosyalarının değiştirilmesi lazım. Bende Insıde uo var ama onda sadece eşyaları skilleri multileri vs gösteriyo ama üzerinde oynıyamıyorum. Yada ben kullanmayı bilmiyorum (michalangelo da da aynı). Biliyorsanız lütfen yardımcı olun :(
Yada bildiğiniz daha kullanışlı bir program varsa söyleyin lütfen. Hayvamları felan değiştirmek istiyom elimdeki verdata da var bunların animleri dtileleri felan ama oyunda yok. Swamp dragon felan var ama oyuna aktaramadım.Bide elimde bilmem şu aos deki itemlerin tilesi felan var animi var ama ben onları oyundaki itemlerle değiştiremiyom yani mesela kryss in animini felan değiştiremiyom inside uo da görünüyo ama copy_parste olmuyo.
Bide skillerle ilgili Grandmaster master yazıları varya onları değiştirmek istiyom mesela skill 90 olunca usta , eziq felan yazdırmak istiyom. Bunları nerden değiştirebilicem. Bide save atıldığında yazanları World save has been felan değiştirmek istiyom. Script klasöründe bulamadım böle bişiler.
Son olarak bildiğiniz adam gibi bir dialog maker var mı? Kendim yazmaktan bıktım. Çok uzun sürüyor
Hepinize şimdiden çok teşekkürler . Çok Sağolunn
Saygilar
Her Soru 10 puan
3 soru yapana bir metre don lastiği hediye
iyi günler.....
Sosyal ağlarda paylaş

Ungood
şimdi bu dediğin şeylere birazcık cevap vereyim

bu world save ne bliyim gz ye girme çıkma yazıları sphereserv.exe nin içinde bi scp sı yok.onları şöyle değiştiriyorsun.
hexedit diye bir program var anet developerda var ordan indir.
hex edit ile sphereserv.exe yi bul aç orda search var arat World Save die onu değiştir ama dikat et World Save yazısınını uzunluğu ile eşit bişi yazıcaksın onun yerine.istersen guard zone yazısınıda değiştirebilirsim.dikkat etmen gereken şey aynı uzunlukta olması eşit harfte olacaklar.[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda....
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda burda gump create 1.0 var indir onu 2 dakkada çözersin lazten.

zaten verdiğim linkte 3 5 program daha var isimlerinden zaten anlarsın ne olduğunu anim edit tiledata edit felan var mul eti die bi program var bunları kullnarak istediklerini yaparsın ama
bu grandmaster expert felan olayına gelince hiç urcalamadım hiçbi fikrim yok belkide çok basittir ama ona özel event yazabilirsin gayet basit bir event olur..[signature][hline]Olorin UO Shard Cok Yakinda....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...