Valeron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Arkadaşlar babama bi laptop aldık ve ben Allah'a selam veriyorum şu anda.Wireless modem benim odamda babamın odası 2 yan odada.onun odasından internete girmio ama sağ taraftaki mutfaktan giriyo internete.ama bizim laptopla onn odasından internete girmemiz gerekiyo.Bunu nası çözebilirz varmıdır bi yolu ? allah aşkına yardımcı olun.şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 anten alın yeni. tabi çıkabiliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Duwarları yıkarsanız etkisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 abi anten değiştirilio mu ? airties var bnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 pasolu çevirince çıkar çıkabilen modeldense, çıkmıyorsa zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 e abi antenden başka alternatif çözüm var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 paran varsa mutfağa access point al.repeater olarak ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 yada daha ucuz olur. kendine wireless adaptoru al. modemi mutfağa taşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 babanın laptopunu farklı bir yöne çevir modemi de 90 derece çevir belki görür aluminyum folyo ile yönlendirme yapıyorlar forumda ama forum efsanesi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aabi evet bu çevirmiş laptopu başarmış galiba ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 teknolojiye bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Modemi senin odada koridora yakın bir noktaya konuşlandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 parabolic folyoyla çok güzel directional yönlendirme yapılır vallaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 arkadaşlar başka bi laptop aldık gene aynı tarz bi sorun var nası olcak bu iş ? modemi değiştirsek falan çözülür mü acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 benim anten desktopun ardindan cemiyordu, sunu aldim, ortalik bir yere koydun cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 muhtemelen binanizda fazla miktarda celik oldugu icin duvarlardan gecerken yuksek sinyal kaybi yasaniyor. bilgisayarlari ve modemi cama ya da koridora yaklastirarak cozebilirsin sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar